Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece vam pomoci ni ta mizerija od invalidnine da skrpate kraj s kraja, jer i to ce se brzo istopiti, pogledajte kako na Siguran i provjeren Nacin osigurati si Pristojne Dozivotne Prihode, a to vrijedi i za one bez POSLA pogotovo da nesto ucine za sebe i svoju buducnost Pogledajte Info: www.internetbrzazarada.ws Info: www.internetbrzazarada.ws/buxptc Sretno i Puno uspjeha u daljnjem RADU !!!!!
to su muslimanski fundamentalisti, koji vani agiraju kao multietnicari i pro-europljani, ali u biti stvaraju islamsku drzavu. znakovi su nazivi, prekomjerna gradnja dzamija, preglasni razglasi sa dzamija svaki dan po pet puta, nemogucnost zaposljavanja ne-muslimana u svim institucijama koje oni kontroliraju. na taj nacin su postigli prepoloviti broj hrvata u federaciji. sad pokusavaju hrvate pretvoriti u nacionalnu manjinu a u buducnosti isto napraviti sa srbima. tu i tamo kupe nesto iz hrvatske kako bi hrvatska sutila zbog ekonomskih interesa.
to su muslimanski fundamentalisti, koji vani agiraju kao multietnicari i pro-europljani, ali u biti stvaraju islamsku drzavu. znakovi su nazivi, prekomjerna gradnja dzamija, preglasni razglasi sa dzamija svaki dan po pet puta, nemogucnost zaposljavanja ne-muslimana u svim institucijama koje oni kontroliraju. na taj nacin su postigli prepoloviti broj hrvata u federaciji. sad pokusavaju hrvate pretvoriti u nacionalnu manjinu a u buducnosti isto napraviti sa srbima. tu i tamo kupe nesto iz hrvatske kako bi hrvatska sutala zbog ekonomskih interesa.
Sta je to \"sehidske porodice\"? Ja nisam iz Bosne a ni Hercegovine!
sekularna, multietnicka drzava koju su branili sehidi??? hahahaha ;-)))))))
Ovi iz Širokog barem uloze u shopping centre u Sarajevu i tvornice u Hercegovini, a obitelji terorista sehida samo pozderu....