Nikšić i Helez se dogovorili
0
Počinje isplata duga demobilisanim borcima
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nanama sehida
ne vise, sto se tice mene, ja Bosancima ni fening necu vise ostaviti, kad ste nezahvalni seljoberi koji su ksenofobicni do te mjere da mrzite i svoju rodjenu rodbinu i ako su se rodili na zapadu i nisu imali sanse da se bore oni koji jos nisu shvatili slat ce, ali ce shvatiti kako vrijeme ide.
Ma haj ba ima se para, salje diaspora.
za koga si glaso? za covjeka naravno
Da Bog da pa vam tih 165KM zatreba za lijekova.Zasto su oni noge i ruke gubili?Da bi pogana politicka bagra mogla da reda sebi milje u dzepove dok jadni borci gladuju.Treba im davati do kraja zivota 1650KM a i to je malo.
uvjek za sdp!!
samo dio koji morate vratiti onima koji su odbranili ovu drzavu
Vuk dlaku mijenja al ćud nikada...
uzimam papir...zabacivam kesu..
SDP!SDP!SDP!SDP!SDP!SDP!
Bez obzira, nikad više za SDP! ;)