Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je arkan ušao u Zvornik prvo što je uradio ušao je u džamiju i pustio četničke pjesme na razglas sa munare i slikao se sa zelenom zastavom mjesec i zvijezda, nije se smirio dok sve tri džamije nije srušio, a onda je sa slika grada Zvornika naredio uklanjanje svih džamija, ali opet se vratilo na staro, sve tri džamije su tu, pokušao je ubiti dušu Zvornika, ali nije uspio, svako dobro
Uskoro ocekuj komentare nekih korisnika tipa "granica na drini", "HerceGovance92", "Muštrafa", "franjc", "sr_chabez", "ćoronja_bozinovski" i slicnih cetnika kako brane genocid i ubijanje nevinih...
NARAVNO SVI TO ZNAJU. ZNAJU ČAK I SVI MUSLIMANI U BOSNI I HERCEGOVINI KOJI IMAJU TAKO KRATKU PAMET DA JE ZASTRAŠUJUĆE, ZABRINJAVAJUĆE I NARAVNO SVE DOK SMO TAKVI POKOLJI NAD NAMA ĆE SE PONAVLJATI. OVO PIŠEM SAMO IZ RAZLOGA ŠTO JE SUŠTA ISTINA JER DA NIJE TAKO NE BI ,,GLUPI,, MUSLIMANI U ZVIJEZDE OKIVALI JEDNOG HARISA DŽINOVIŽA I INE PJEVAČE IZ BOSNE I HERCEGOVINE KOJI SU NERAZDVOJNI PRIJATELJI SA ŽENOM A VJEROVATNO I IDEJNIM VOĐOM JEDNOG ARKANA, ČAK JE DOBAR BROJ I MUSLIMANA RADO /IRONIJE LI/ SLUŠA. PREPORUKA SVIM MUSLIMANIMA IZ BiH, DA KADA TOLIKO PATE ZA RODBINOM NAŠIH KOLJAČA ALA CECA I NJENIM KUĆNIM PRIJATELJIMA ALA HARIS DŽINOVIĆ I INEKA SE PESELE U SUSJEDNU ZEMLJU. A VALA I NEKE BH TV KUĆE JEDVA ČEKAJU DA UGOSTE OVAJ DVOJAC, NA ŽALOST I SRAMOTU STOTINE IZGUBLJENIH ŽIVOTA OD 1992 DO 1995 GODINE.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ništa u odnosu na ono kad im Pravedni presudi.
Kad je poceo rat, EU i Amerika su stavili embargo na uvoz oruzja, oruzja koje je trebalo Bosancima da se odbrane, a 95. kad je 5 korpus bio nadomak Banja Luke(osvajanjem ovog grada, danasnja situacija bi bila puno bolja) , oni su zaustavili rat. A 99 su bombardovali Beograd, cime je odmah prekinut rat na Kosovu, a mogli su to uraditi i od 92-95. Pa sad nek neki nacionalista provaljuje nekakve teze o pomoci NATO-a RBiH.
A jbt, bice rata kroz par godina. Koliko Bošnjaci mrze RS i nas srbe ima da bude gadno kad krenu da nas ukidaju, a mi se ne damo. Nadam se da necu poginuti, jbg
Sami ste krivi, moj Gavrilo. Ni u nocnoj mori nismo mogli sanjti da ste takvi kakvi ste. Cast onom manjem, a casnome dijelu srpskog naroda.
Doživotne kazne nego šta za ZLOČINE i GENOCID koji počiniše nad CIVILIMA i DJECOM ( koja su bila zavezana ŽICOM)!!!! oni ne znaju drugačije, BOIJEDNICI, ZLOČINCI!!!!!! U tamnicama bez tv, knjiga , kalorične hrane i 1000 drugih pogodnosti! Šta je bilom sa zarobljenicima u Keratermu, Manjači( GLADNI, ISPREBIJANI), i još mnogo gore! Njihov zatvor je hotel delux za naBošnjake koji presu pukim slučajem preživjeli GOLGOTU!
Hoće li biti šta od Kebinih dokumenta?
Armenija.
Dragi moji Srbi, buduci da je sud donio konacnu presudu da je stoka osudjena za genocid i pripremanje genocida* nemojmo ovo pitanje nikada vise diskutovati. pocinili ste GENOCID i nema vise diskusije. Republika Srpska jeste GENOCIDNA tvorevina. Zelim vam svima ugodan vikend i svijetlu buducnost! *were found guilty of genocide, conspiracy to commit genocide http://www.icty.org/sid/11618
Da izbjegnemo pogresno tumacenje: nazivam ove zlocince stokom, protiv postenog naroda bilo koje vjere i nacije nemam nista.
stoka je nesto od cega ljudi imaju koristi. ja monstrumima nazivam ove i sve one koji su za njih glasali i podržavali ih., a to je veliki dio srpskog naroda i izdajnickog dijela bosnjaka koji sebe naziva "bosanski srbi"
Dio Bosne i Hercegovine koji se po Dejtonskom ustavu naziva entitet Republika Srpska nastao je pllackom, protjerivanjem ubijanjem nesrpskog stanovnistva i dokazanim genocidom nad Bosnjacima. To ne smijemo nikada zaboraviti! - Oni koji su rukovodili zlocinom zavrsavaju, evo, i na dozivotnoj robiji. Srbima na obraz!
Ovo je istina! Ali da tadašnji predsjednik Alija nije potpisao "mir" u Dejtonu ovakve i ovolike Srpske ne bi bilo! Bila bi tzv. Srpska manja bar za 50-60 %!
Treba da znas da je rat i prekinut, na inicijativu USA, u trenutku kad je postalo jasno da Muslimani nece nestati, a Srbi u Banja Luci su se spremali na bjezaniju slicnu onoj iz Hrvatske. Alija se tu malo sta pitao, kao uostalom i do tada. Bosnu i Hercegovinu, samo sa Bosnjacima i apsolutnom vecinom muslimana u njoj Amerika ne moze dozvoliti. Upravo zbog toga BiH ce biti cijela iz dva dijela sa tri konstitutivna naroda u njoj. Niti ce RS u Srbiju niti zapadna Hercegovina u Hrvatsku.
Največa finta Beara i Popovič dobili doživotnu i vrijeme provedeno u pritvoru uračunava se u kaznu???????????Jel im to bonus na život???ili šta več.
A vidju srpski junacina.
Lijepa vijest. Jos Mladica i Karadzica pozurite dok nisu umrli.
Bjedni novinari, kada ste mogli zakljucat za one iz Charlie Hebdo ili kako li vec nakaradnih novina onda bar se udostojite za poginule zakljucati i o ovu temu da je ne skrnave koje kakve fasisticke ideologije....
@3xbla, ti si u pravu! TEMU TREBA ZAKLJUČATI! TREBA POŠTOVATI ŽRTVE GENOCIDA I SAČUVATI IH OD GNUSNIH KOMENTARA. DOVOLJNO NAM JE DA SMO DOBILI VIJEST O PRESUDI. SVI KOMENTARI SU SUVIŠNI!
Nije lose da se vidi i cuje da i danas medju Srbima postoje oni koji bi pocinili iste zlocine. Gori ne mogu biti. To treba znati i upamtiti.
malo !
Ko je ovaj govnar sudija Mandiaye Niang. Četnički satelit i plaćenik..
Jahaci apokalipse....ili tacnije Srpskog nacional/fasizma na celu sa "Slobo-Slobodo" "Dobricom" Cosicem (a jest bio neki Dobrica), sa ispostavom u BIH u liku i djelu opjevanih Srpskih junaka poput Mladica, Karadzica, Krajisnika i Plavsicke koji su junacki na megdanu pobili na hiljade "Turskih" maloljetnih janjicara i njihovih zena
Nikad ne zaboravimo kako je i zasto izoliran dio BiH koji se danas zove entitet RS.
Hercegovac, malo si zamijenio teze. Bosna i Hercegovina je domovina svih njenih naroda, a RS je dio drzave rezervisan za srpsku populaciju. Cinjenica.
I da jeste (a nije), to opet u konacnici cini drzavu Bosnu i Hercegovinu multietnicnom, ali nazivati dijelove drzave, pogotovo RS "domovinom svih naroda" je apsolutno van pameti. Inace, ima Srba u Federaciji, i sigurno im je bolje nego neSrbima u RS-u. Na kraju krajeva, konkretno za Sarajevo - odavdje ih (Srbe) bar nisu puskama tjerali da idu iz Sarajeva, nije bilo masovnog klanja, obiljezavanja bijelim trakama i sta sve vec ne, sto se ne bi moglo reci za drugi bh.entitet.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)