Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo još da im dođe kebo pa da kihne prema njima
test
Podrška srpsko-hrvatskom savezu
\"Dvojac s kormilarom\" ko´ slucajno danas nije tu.
nemoj majketi opet zalyu. sinoć sam ga u dnevniku gledo pola sata ... daj radije džeku
Evo vam sastanak pa vidite ko ce biti za normalno formiranje vlasti, a ko nece... Zlaja, pokazi im kako treba da izgledaju pravi politicari i pravi programi...
Nama treba svjezi kapital da manipulisemo
BiH nije nikakva država,ona je samo Dejtonski sporazum.Nikakve promjene ne dolaze u obzir,osim podjele bih(iako je ona i sada podjeljena ).Pozdrav iz HRVATSKOG KISELJAKA!!!
P***E ne smijete pogledati u oci Zlayi !!! Zlaya deri bandu!!!
Svaka čast Zlatku Lagumdžiji za nastup na FTV. Dosta smo 20 godina trpjeli nacionalističku b.andu. Hoćemo promjene, makar parcijalne.
haha budalaštine kad će se pozabavit pravim problemima kao što su DEJTONSKA LUDAČKA KOŠULJA, ili KAKO ZAHEBATI AMERE RUSE I ENGLEZE SKUPA
Koji su se k.u.r.a.c sastali - kad VELIKIH nema ?(Čova,Dodik,Tihić) Dogovorili su se da se ne mogu dogovoriti? :)
Gomila pedera izuzev gospodina Radončića koji je jedini etabliran kao covjek i kao licnost..fahro,fahro,fahro
Čim Zlajogluu neko objasni da je pop.ushio do ja.ja, sve će biti riješeno i vlast bez problema formirana.
Hoće li Zlajo biti Premijer,aaaaaa? :))) Što kažu?Gledam ga sinoć na FTV,domal mi ga dođe žao! Izubio \"busolu\",a dobio šećer i tlak. :) On se u Eraniji neće pitat - ni pod raznu.Vi u Šeheru - kako hoćete,na vaši 25% može i 100% BIH.
Sto me prepade :-)