Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil je veća dama od nje!
ne znam jarane, nje/njega....zbunjen sam 😂😂😂
mislim da se nazire treci papak 😀😀😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dogovorit ce se onako muski
hahahah pa ovi komentari na klixu su nesto najbolje u ovoj drzavi,i pored svega ostao je trag te duhovitosti i humora :D i ti imas limunadu u jovanovoj kafani od mene
Sad ga Fadile, il nikad :)
Ovo je sramota. Oni nas stvarno prave budalama. Čuj počeo sastanak i nama servirane slike. Kao da je u najmanju ruku počeo sastanak Čerčila, Ruzvelta i Staljina na Jalti. Nosite se u lijepu materinu.
A slika ko cover s VHS kasete za ruski shemale pornic
Fadja-odmjera te ova blesa...
hehe... i meni se čini
Menadjer iz realnog sektora,mongoloid sa sitnim sastavljenim okicama i Zeljko krajiska momcina,odlucuju o ovoj zemlji?Birajte bagro i dalje sebi slicne sve vas yebbem u sta'u!
'ebi sebe debilu. Nekog prozivaš zbog 'sitnih očiju'. Koji si ti budalaš. DA ZA TEBE GLASAM MOŽDA, SIGURNO IMAŠ KRUPNE OKICE?
Ne bi se pokaj'o,sve mi je krupno tako da bi i tebi oci okrupnjale,cak iskocile
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Željka - Shopping Queen!!!
zeljka i jedan papak!
Poderi je Faja...
Ja imam osjecaj da ce on njoj popusit...
a jest ruzna ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ahahaha. u brate.
Da li ćete konačno otpočeti sa radom, ili ćete samo držati sastanke i donositi zaključke koji će ostati mrtva slova na papiru???
OVI SE SAMO SASTAJU I RASTAJU JOS NISTA KONKRETNO NOVALICU NISI URADIO SAMO TI JE BIO CILJ ZAKON U RADU KAD CE OSTALI ZAKONI DOCI NA RED MAJKU MU ???????
Torbom je Fadile haha :D
A gdje je PAPAK????
Papke je kupila za oko kuće. Ne nosi ih na posao.
sad ih treba govnima i balegom zasuti kad krenu na janjetinu