Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drzi ga tihi, dok ga zlatko zigu...! ;-)
To sto 60 minuta izaziva novi medjuetnicki sukob u BiH ocito niko ne zeli da prizna. Samo vi zabijajte glave u pijesak. U svakoj demokratskoj pa cak i nedemokratskoj drzavi taj tim nazovi novvinara (a u sustini policijskih dousnika i izvrsilaca) zavrsio bi na visegodisnjoj robiji. Pa vi kako hocete.
ISTINA: Džekin transfer platio je Silajdžić parama iz donacija (gdje nesta 8 milijardi hahahaha)...a šeik vam je haretov najbolji jaran ima 20 godina. tako isto i TV1.... razlog je da se skrene pažnja patriotima s rasturanja domovine. ZAPAMTITE : džeko bez misketa nevrijedi 27 hiljada, a kamoli miliona. sad znate zašto ga 6 mjeseci niko nije htio. kad ćemo otvoriti oči???? mediji uključujuci SaX su dobili KEŠOVINU Redžepagića (silajdžića) da promovišu . sve..
Bakir Hadžiomerović = Risto Đogo
Zlatko i SDP su prije 4 godine prijavili SNSD Socijalistickoj internacionali i u prijavi su naveli kao razlog to sto je SNSD koalirao sa SDA koja je desno orjentisana bla bla bla ....... Danas vidimo da su Suljo i Zlatko nerazdvojni i u cvrstoj koaliciji i da je Zlatko obicni Suljin igrac kojeg ce ovo koketiranje sa SDA dobro kostati .... DOKLE VISE TOG LICEMJERSTVA I KADA VIDIM OVE SDA HOHSTAPLERE KOJI SU UPROPASTILI FEDERACIJU I DRZAVU KAKO CE OPET U VLAST I OVE IZ SDP-a KOJI SU IZDALI SVE PRINCIPE I KOJIMA JE IZGLEDA PRIMARNI CILJ DA SPASE SDA I DA IH UVEDU U VLAST ... POMISLIM DA ONAJ DODIK I NIJE TAKO LOS I DA JE U SVAKOM SLUCAJU OD OVIH BOLJI I POLITICAR I COVJEK...
@Zovko Jesi siguran?
Zlaja ce ipak na kraju morati da ga popusi.
a šta je bakir rekao u 60 minuta za čovića?
Jel ovo ista ona zgrada gdje su nekakvi nemiri bili ;-)
Jel´ tebi macane fali sex, pa ga ovdje dr.kas?
Ye.bo ti ON ma.mu u usta! Kakve sad ima veze ku..ran i sastanke \"lezilebovica\"????
\"Kada sam počeo proučavati Kur\'an, islamske zakone i vjerske zvaničnike shvatio sam da se u islamu mnogo diskutuje o seksu. Poslanik Muhammed je govorio o seksu, a izvori govore da je detaljno odgovarao na pitanja kako muškaraca tako i žena na tu temu\", rekao je Akhtar.
Ma radite sto hocete, samo otkacite de.bila dodu!
Hoće sad Zlagum da liže ono što mu je maca pokakala na pragu. Evo smrdi već treći mjesec od izbora.
tako su mogli odmah
ma nista od koalicije. kako ocrnise covica na 60 minuta