Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Coko moj u pravu si. Aliji trebaju jedino Srbi praviti spomenike, au turbe mu treba prenijeti u Banja Luku u harem Ferhadije. Djaba pisati glupom narodu, kad ne vidi dalje od nosa. Sace mu i sin dovrsiti zapoceto i postacete Palestinci. Medjutim ja mislim da ce prvo da gori Balkan i malo sire. Ja sam 1914 zasrao tamo pa cu i sada.
e moj biluDe, ti si ociti primjer SIndroma Naknadne Pameti, koji je posebno izrazen kod nas bosnjaka --- svi su generali nakon bitke,,, a sta si radio u ratu,, da si se borio ne bi tako govorio jer bi znao da drugacije nije bilo moguce -- stranci prijetili da ce otici skroz iz BiH pa bi onda imao jos 4, 5 Srebrenica, kao da je rah. Alija mogao nositi te ljude na dusi,,, a i stranci su prijetili bombardovanjem polozaja Armije BiH...cccc neka ti Bog oprosti konjino
Bezvezno bacanje para,bolje da su pomogli nekoj sirotinji
Lijepo sam hraknuo danas,kad sam prosao pored ovog sranja
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Vidite ovo,najezice te se :S :S :S :S :S
ZAR OVO NIJE TRG OSLOBODJENJA ALIJAS ALIJE IZETBEGOVICA?UEYGW
e vala pun mi k.u.r.a.c i Alije i njegovog sin Bakira,,,
Ama trebalo je sve zabetonirat... I po mogucnosti obojiti u crveno... Jer je beton najveci domet komunistickog doba...
VIDI VIDI KO NAM JE SAD PRESEDJICE;;; JESUL OVI PRODATI SAMO DA SE POKAZU DA SU DOBRI. GDJE SU BILI RANIJE????? BOLJE IKAD NO NIKAD AL BLAGO SINU STO JE SAD PRESEDNIK PA DA SPOMINJEMO RAHMELTI BABOVU DUSU.
platoa Alije IzetbegovicA, ili Izetbegovic Alije. Alije Izetbegovic bi moglo da se radi o zenskom imenu Alia ili Alija
ako su ove polce konacno rjesenje...skandalozbo! necu da vjerujem vasim slikama.
sramno da se na plato koji nosi ime rahmetli alije mece tako losa podloga. pogledajte kako si platoi poplocani, da neidem daleko u pristini pa ce vam stvari biti kud i kamo jasniji. mermer ili granit mafijasi da ste stavili, ne betonske ploce!
j-e-b-e-m li vam pleme lopovsko, neče ni zima doći a plivačemo i pred ekonomijom ko na ferhadiji poslje \"rekonstrukcije\" nedirajte ništa
coko@ ne seri. drzava 1995 nije ni postojala, osim 24% pod kontrolom \"drzave\", sve drugo je paradrzava bila. zakljucno sa 2010 imas masu povratnika, slobodno seces banjalukom, brckom...livnom...ide na bolje. svi koji misle da je armija bih mogla da oslobodi sve i jedan pedalj bih zemlje, vara se. rs ce se sudskim presudama iz haga ponistiti, samo sabura!
KONJU MALOUMNI NIJE RAHMETLI ALIJA POTPISAO DAYTON STO JE ZELIO VEC ZBOG PRITISKA SVJETSKIH SILA KOJE BI NAS BOMBARDOVALE DA NIJE PRISATAO--DRUGI PUT NESTO NAUCI PA ONDA KOMENTARISI STOKO GLUPA