Oslobodili Olivera Knezovića
0
Počelo suđenje policajcima iz Širokog Brijega
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISTINA ZA VEDRANA !
\"Knezovića od izručenja BiH štiti državljanstvo Hrvatske. \" ALI ZATO SMO IM MI IZRUČILI PARAVINJU. NE ZOVU NAS BEZVEZE GLUPIM BOSANCIMA!
olivere drži se,a vi što branite vedrana pogledajte njegov dosje pa će te vidjeti koja je to \"dobričina\" bio.Došli su u tudji grad napadati goloruki narod ali sreća da su Širokobriježani ljudi sa najvećim srcem.Da je Vedrana majka malo bolje odgojila bio bi s njom na baščaršiji,a ne dva metra pod zemljom
Isti problem sam imao i ja. Bit će nije im se svidjela moja e-mail adresa pa mi nisu odobrili pristup. Čim sam otvorio drugu koja nije sadržavala riječ poskok odmah su me pustili. Toliko o portalu i adminima.
Neka se pošalju dukumenti u Hrvatsku i neka mu se sudi gdje može i riješen problem. Iz Hrvatske utekao Glavaš i evo ga u BiH u zatvoru. Znači riješenja ima. Nemojte samo kukati ko kakve babe narikače.
ISTINA O VEDRANU NARKOMAN NASILNIK ALKOHOLICAR JEDNOM RIJECJU HORDAS Trenutni status Mrtav JANJICAR
Treba poslat agente tajne sile da ga kidnapuju i dovuku iz Hrvatske.
Dabogda se od raka raspadali
Vjerovatno si naumio nešto glupo pitati, pa te server automatski ignoriše...
i onda kazu mi smo ugrozeni,(prekrsajni nalog) naplacuju privatne firme ,kriminalce pustaju da bjeze,itd
Pravna drzava mora zavladati i zakon za SVE! Ako je neko Hrvat onda moze raditi sta hoce, zakon za njega ne vazi, ZASTO? Jednak zakon za sve!!!
Potvrdio sam aktivacijski link koi sam dobio mejlom prilikom registracije! Sve sam uradio kako treba i opet ne mogu prisutpit svom računu! U čemu je problem?
Ako neko slučajno poznaje administratore ovog sajta nek im poruči da mi već jednom aktiviraju korisnički račun koji sam kreirao jučer!!! Kad hoću da se logam izbacuje mi sljedeću poruku: \"Ako ti ne uspije - kontaktiraj administratora/icu foruma.\" Trebam postavit neko važno pitanje na forumu!
koment
Pitacemo Knezovica kad mu stigne faktura Odozgo, moze li ga zastititi \"drzavljanstvo Hrvatse\"????? KAD SE BUDE NAJMANJE NADAO I KAD BUDE NAJMANJE OCEKIVAO I SVAKAKO, KAD MU BUDE NAJSLADJE
postupali prema uputstvu i zakonu,ČIJEM
Napokon se pocinje klupko da odmotava,pravda za nesretnog mladica,niti krivog niti duznog