Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mjesec dana za rušenje običnog malog objekta!?!?
Boga mi ovo se srusi u par sati do temelja...al se pere lova negdje
Raspisuju konkurs za nabavku žičare, 2 mjeseca nakon što su propustili rok da dobiju besplatnu žičaru. Koji li će SDA kadar pobijediti na konkursu pitanje je.
Ovim tempom naša žičara će krenuti tamo do 2025., jer kad se raspiše tender, pa onda IMT, pa gdje sam ja u tome svemu, pa jarane dođem ti, pa oko ba budimo realni, pa nemoj ba meni stare ti, pa ocam biće jarane, pa zahebo nas isporučioc , pa investitoru ponestalo para, pa kriv je izvođač radova, pa trasa nije dobra, pa tender za centre veze gore i dole, pa ko će gazdovati pa kome idu pare, pa opet IMT, jarane malo će kasniti nije sezona radova, fali irgeta...elem 2025, daj Bože.
Vrh, jedva cekam da vidim kakva ce nova biti, svaka cast :)
na svaku pozitivnu informaciju bude bruka losih komentara hahah boze dragi kako smo mi cudan narod...
Bilo bi pozitivno da ne znamo šta se prije dešavalo, sa doniranom žičarom.
zicare godinama stoje na butmiru
Što ne pokrenu V M Crni da narod zaposle mogu i naši praviti.Naj lakše traži polovno ko gras ko da će stoku voziti.
Moglo bi vala komotno kad se ova stanica srusi kakav dobar hotel da se napravi. Malo je hotela a i ovu omladinu sa biroa zaposliti sevap je. Hhhhhhh
Prije je sjeo pored i popio pivu.
Do mjesec dana, znaci mozda 3 mozda 30 dana...
60 dana, u najboljem slučaju
Jel Ivo Komsic u preidizbornu svrhu sjeo u bager i poceo rusiti stanicu?
pa prevrno bi bager, on je i u hodanju slab