Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Briga vladu, oni svi imaju poslove po fakultetima, oni su pobogu''eksperti'', šta to oni uradiše ako znaju šta
A Loru kupio Bingo doo ima 4 godine
Kakva ekspertna vlada. Najveca podvala je to. A ekspert duduk do duduka.
Ne bih bio u koži novoj vladi kakva god ona bila, jer će se suočiti sa svim gnjevom nakupljanim u proteklih 20 godina, počev od obespravljenih radnika, studenata, nezaposlenih, socijalnih slučajeva, gladnih i siromašnih (a to je sigurno 70-80% ljudi u TK).
aha, u sarajevu direkcije telekoma, elektroprivrede, BBI i kupite pare iz svih gradova bosne i hercegovine. prvo sto trebaju uraditi gradovi fbih je distancirati se od sarajeva, ako ne zele da im sarajevska birokracija sve popapa..
Uz dužno poštovanje i suosjećanje za radničke probleme,izbori su završeni i ta vlada,htjeli nehtjeli,odlazi za desetak-petnaest dana,al će bit otprilike "sjaši Kurta da uzjaši Murta"
U tome i jeste problem.Najgore je sto odlazi za 4-5 MJESECI,a ne za 15 dana.
bollje da su klanjali sabah i vratili se spavat pametnije bi bilo nego ovo trazenje pravde kod nekog ko se ne boji Allaha
ti si bolestan ....
@hehe.. ?