Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti ga zasra s tim da teolozi donose mir,jedino kadu su napušeni,treba to sve u zatvor pod hitno
Kukala ti majka šta reče i ostade živ. Vjere nikad i nigdje nisu donijele mir.
teolozi mir obezbjedili? ti ili si blesav ili pokvaren. a bas mi se cinis fino dijete.
Vidim da ova prva dvojica jako doprinose ekonomiji ove zemlje viseci po netu i komentarisuci teologe, ljude koji su njemu mir u drzavi obezijedili i koji i danas obezbjedjuju.. Nego, samo vi pjevajte...
Zasto opet u Sarajevu, a ne u Banja Luci? Ocigledno! Sarajevo ima bolje cevape! Nije ni banjalucki cevap los, ali je sarajevski puuuuuuuuno bolji. :-)
Opet u Sarajevu? Zašto se provodi centralizacija, zašto ne dođu u Banja Luku i posjete bogomolje različitih konfesija?
Prema najnovijoj top listi BiH hit broj jedan je jos od 1990-tih pjesma cije stihove svi rado pjevuse pred izbore:\"Ja sam student teologije. Znam sve tajne supljologije. Hajde da pricamo o naciji. Bolje nego o privatizaciji.\"
zivot na tudjoj grbaci, besposlicarstvo, pederluk....