Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e čuj Ećo, on priča o pravima radnika.
....u eresu odavno postoji predmet zanimanje Srbin.
Prvi korak smjena ministrice obrazovanja KS sa odgovornosti prema tuzilastvu za sistematsko unistavanje obrazovanja u KS. Drugo jel treba djecu obrazovati za robovlasnike ili treba zakonskim promjenama dovesti vrijednost rada i radnickq na veci nivo. Obrazovanje treba da sluzi prosperitetu u drušvu a ne bogacenju pojedinaca koji se hvale kupovinom diploma. Pogledajte ko sjedi u nazovi udruzenju poslodavaca.
Treba kompletna reforma obrazovanja... U vodiš nova zanimanja sa starim profesorima koji nemaju ni želje ni volje da rade bez prakse bez inovacija....
Uslovno se mogu sloziti ovo sa starim profesorima u nova zanimanja! A gdje naci obrazovani ,moderni , strucni mladji kadar sa minimalnim iskustvom od 10 godina? Oni su u Njemackoj, Austriji... Sve prijedloge i programe prsviti na osnovu realnosti danasnjice!
Jass ma nw trebaju ti ljudi sa 10 god iskustva vjeruj mi...treba mladi kadar sa entuzijazmom i voljom sa inovacijama i drugim pogledom na problem... Ali cim se neko pojavi sa novim idejama odma su mu svi na grbači ... Zaboga sta se pravi pametan..