Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
42 hajduka.
Samo je Allah taj koji propisuje zakone. Ko uzme drugog boga pored Allaha kazna mu je vječnost u džehennemu. O ljudi zašto sebi dopuštate da vam Allahovi robovi budu bogovi.
udri akcize za 30 feninga malo je 15...ionako politicari ne sipaju gorivo od svojih para jebe se njima i da je litar 3km
sta je bilo sa agendom,vec sam poceo zaboravljati ovu rijec,nesto je ne spominju dugo vremena,to kod nas sada kao sve kako treba i u najboljem redu ali za njemacku.
uzela novo ime, sad se zove SSP ili tako nešto.
Ko će se danas potući?
gdje su sad teroristi koji se raznose