Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komisic bio u sjeni, a sada kad je pred izbore pojavio se i kao sad ce biti zastitnik naroda,ma sve je to isto...cim planira sa SDA koliciju ne moze to biti kako treba.
to je laz, niko nigdje nije spomenuo koaliciju sa SDA. poslusaj njegov intervju sa Matom Djakovicem za obn televiziju, i sve ce ti biti jasno.
Sto hanka,to mi nije jasno? uradila vise prelaza od torresa....
prosto mi je milina gledati komentare ovih Sda/ Sdp isprepadanih kokoski ! :D stvarno me uveseljavate, a svjesni ste i sami da vam sada nema pomoci. Hrabro naprijed Zeljko i DF , zacepite im svima nacionalisticka/koristoljubiva usta! :))
Nemaš ti dijete pojma ni šta znači riječ nacionalista.
Bravo curo! Pojavio se Orao sa jakom ekipom jastrebova / lovaca na lopove i ostalu bagru/.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zeljko dragi pa gdje da ovog Munju Sekuritatea da primis u stranku, e zaista ovo je razocarenje pravo. Ovakvog laznog obavjestajca i neprofesionalca, nesposobnjaka i KOS-ovca, covjeka koji za pare prodaje informacije i spreman je na sve samo da se negdje ugradi, da moze manipulisati. Slobodno racunaj da sve sto kazete na skupstini stranke ce prodati dojucerasnjem mentoru Zlajoglu Supaksviliju, i iskljuci mobitel, pocet ce te prisluskivati...
PA DOŠLO VRIJEME DA SE TVOJI I OSTALI NAĐU U FIJOKAMA ZA PROCESUIRANJE. pA AKO BOG DA U FIJOKAMA NA DUŽE PERIODE UZ, NARAVNO, ODUZIMANJE " PRAVEDNO I PRAVILNO" STEĆENE IMOVINE.
Moj Zeljko ne zalijeci se odmah s kim ces razgovarat s kim neces...samo ce ti nalaziti mane...polako...
Još samo da kažem da je svaki političar moj neprijatelj, ma kako se on zvao. Moja stranka je moja porodica.
Željko želim Ti svu sreću sa ovom strankom, u Tebe vjerujem i nadam se da ćeš uspjeti!
Lijepa priča...ali lijepa je priča i kod ostalih političkih lidera. Imamo vrsne demagoge i trebamo biti ponosni na to.
željko komšić nije ni osnovao stranku a već je u koaliciji sa SDA, kroz ovu Vajzovičku koja je podržala expertnu vladu ks,a vidimo na primjeru GRASA kakva je to vlast. Također ova baba je blokirala izbor ustavnih sudija u fbih u domu naroda slušajići glavonju zukića.u prevodu ovo znači da je Željko srušio svoje drugove i SDP radi ličnih animoziteta. Tužno je što se primakao Princu Bakiru koji mu je trenutno najbolji haver. J.... ti svoju stranku sa ovakvim kadrom i ne pretvaraj se da si opozicija u ks i FBIH ušao si u vlast prije osnivanja stranke i odgovoran si za rad "vLADE EXPERATA" i već si u kaoliciji sa lopinama iz SDA FUJJJ
Ponavljam: Glasat ću za Komšića onda kada budu glasali za njega i oni iz manjeg entiteta i ONDA kada mu na grbu i zastavi stranke bude silueta cijele Bosne i Hercegovine! Sada mu je na zastavi i grbu istaknuta samo Federacija BiH! :(
Samo naprijed Željko
Nigdje mlade osobe!!!! Sve opet duturm do duturama!!! Polovina tu je u nekim odborima i pododborima. Pa bi sad da malo I oni okuse vlasti. Da oni pokazu sta je demokratija i vlast. Komsicu ko covjeku skidam kapu!!!
Mnogi znaju da će im Željko pomrsiti račune. To su ljudi spremni na sve, jer oni u normalnom uređenju nemaju šansi. Pokušače sve da ga spriječe u tome, a forumi su njihovo isprobano oružje.
Malo sam razocaran imenima i likovima koji su se pojavili na osnivackoj i koji hoce da se ugrade uz Komsica. Nadam se da ce uvidjet da je tu previse parazita i gomolja te vremenom procistiti i dovesti u red stranku inace nista ni od ovog pokusaja nekih promjena.
farko hodzic (hodza) je dobro umocio u jahniju kroz sdp uz najveceg kriminalca ovih prostora ikada hamdiju lipovacu. sad kad se nazire kraj tog raka (sdp) koji je unistio bihac komsic ga tako reci amnestira u svom pokretu. zalosno. samim tim je presudio sebi na ovim prostorima za sva vremena. trebao je izabrati nekompromitirane , ciste i casne ljude a ne krpelje budzeta koji ama bas nista nisu uradili u proteklih 7-8 godina osim naravno obogatili sebe i sebi bliske.
Opustite se. Ne prijeti nam nikakva budućnost.
kao prvo, ne mozemo mi s ovom strankom nista izgubiti,ne moze nikakoo biti gora od ovih vladajucih..drugo, ne sekirajte se, komsic je sigurno bio i primoran da izadje iz sdp-a, nije on nikog tek tako napustio...trece, on ima barem neke zdrave ideje, nije mu samo u cilju da opstruira sve redom i da na tome zasniva svoju politiku, i ne mozete biti tako iskljucivi, mozda ova stranka zaista bude svijetla stvar, ali ne desava se nista preko noci..on samo neka bira sposobne ljude i moze daleko doguraati...siti smo mi ove vladajuce politicke oligarhije