Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav god da je teren oni će izgleda dobiti dvije tribine. Samo na Grbavici tribina košta preko 10.000.000 KM, a svi drugi prave sa par stotina hilljada maraka.
Kakve crne tribine, oni će dobiti tarabe sa 2 reda stolica.
Nek' je sa srećom, valjda će poslije i grad izgraditi
A zasto dzamiju ne prave ? Gdje ce narod klanjat ? Sramota bosnjaci , sramota
A tu Lijanovic tusi drzavne pare i cije se tu pare ilegalno peru
Fabrike narode, fabrike gdje su vam, znate kukati na džamije???
BAr negdje pomaka ima
makar prave kakve takve jedino željo na cijelom svijetu nema bočne tribine koje su najskuplje sjever je 10 km al preskupo i čude se sto je milja i po nek im đelo kupi *** im on familiju,svaka čast vitezu sretno vam sudija vas je unistio danas al biti ce bolje
simpa je ovaj vitez, bio sam jednom u posjeti i svidio mi se onaj medo u kavezu
Đe si vidio medu da mu meda odnesem?
Jack-sto me nasmija :P
Svaka čast, kvalitetno šalovanje.
Hajde malo obnovite Kosevo stadion :)
Čuj izgradnja stadiona.. Šta se kod nas naziva stadionom... Nemamo mi stadione, već samo njive.
sta ce im stadion,kad ce ispasti iz lige
Očigledno ne pratiš našu ligu, što se da primjetiti u ovom 2. dijelu rečenice. NK Vitez do sad je rijetko ko uspio da nadigra, Željo u Zenici, Sarajevo u Travniku, i to je ja mislim sve? Momci su razbili Čelik u Zenici koji se zadovoljio bodom golom u 94' minuti.. I ti kažeš da će Vitez ispast? Svašta..
imaju kvalitet za drugu ligu,nemaju ekipu za prve lige
PRIKAŽI ODGOVORE (2)