Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma generalno, prisluškuju se telefoni, i mobiteli...ima sad hrpa tih uređaja, nek poštena raja paze šta pričaju...surovi su ljudi na današnjem vaktu nažalost :(
Oteta torba ili je provaljeno ? To su dva razlicita pojma. Ako je oteta onda znaci da je u autu bila osoba i da je izvrsilac od iste oduzeo torbu sa novcem. Ukoliko je provaljeno onda to znaci da je izvrsilac provalio u vozilo i tu pronasao torbu koju je otudjio
Mene vise interesuje marka automobila iz kojeg su pare ukradene.....i interesuje me kakav je to sadrzaj glave koji toliko para drzi u autu....ja maksimalno drzim kod mjenjaca par maraka za putarinu.
Joj gute..., sve kontam da mi je frtalj od tih 15 tisuća, majko gdje bi mi kraj bio... Odmah na remo s rajom, šteka drine prvo, ma jok ipak dvoguza pivara da primim dozu, pa šteka, pa trebe, pa na remo s jaranom i njih dvije ono vozom i s pivarom u ruci... raja nas gleda, zavide, a mi joooj paša u votaži...hefta - hefta, ali ko titaši, ocam....
I JA BI ISTO MATERE MI SAMO ŠTO BI JA IŠO AUTOBUSOM ALI SA WC-om malo su čišči od onih u vozovima.SES... MI
_"Prema tvrdnjama očevidaca, iz automobila ženske osobe oteta je torba u kojoj je navodno bilo 15.000 KM." Hahaha, da nije i ona prokockala novac na klađenje? Policija će to ispitati i saznati. Ako je glupača ostavila 15.000 u autu, neka su joj ukrali, ali sumnjam da je ostavila.
Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Francusku na Kosevo. Ahmet Pasalic je kriv sto je uveo BiH u Uefa Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Italiju na Kosevo Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo reprezentaciju svijeta na Kosevo
Jesu li jos citave one solarne klupe ??
Van pameti ostaviti tasnu punu para u autu !! Toliko para drzati samo u banci nigdje vise. I sada lopov bas znao u koje ce auto provaliti. Tu bi trebali angazovati Kluzoa da rijesi misteriju.
Ko je jos lud da torbu s novcem ostavi u atuomobilu? Mislim da ostavi išta?
Eto mi svi levati a ona pametna, haj ba ženo...
Jesu li krenuli experti za kriminalistiku,sigurnost,prevenciju nasilja,kriminala i terorizam da komentarisu ? Ako su poceli da ja idem turpijati pete ? =P
Nista ja nisam ukro =D
I kao mi sad treba da sazalijevamo tu osobu koja je ostala bez novca!? Pa izvini, ostaviti u autu bilo kakvu torbu a kamoli sa novcem je cista glupost te osobe. Ja ne ostavljam ni jaknu jer kakvih bolesnika ima razbit ce ti staklo zbog jakne i napraviti samo stetu. Ja nesto ne vjerujem u ovaj slucaj, jer ko je zaista toliko glup da ostavlja toliki novac bez nadzora osim ako nije namjerno nastimano.
Fakat, cekere s' namirnicama trpam u gepek (čisto da mi neko ne bi štetu napravio) a kamoli ovo, jedino ako nisu pare od firme, pa da se rastale, to mi je logičnije!
Kastofon uvijek vadim
Ispred vrtica svako jutro staju roditelji autima, ostave ih otkljucane, cesto i upaljenog motora, dok ubace dijete u vrtic. Jutros sam prosla dvije minute prije ovog dogadjaja, bilo je i neko dostavno vozilo tu, majka upravo izvodila dijete. Da nisu njoj uzeli, sluzbeni novac, neki pazar?!
jal dojava jal izmišljena pljačka.
vjerovatno ovo drugo...mora da je negdje prokockala...uzela kamen, razbila staklo i smislila pricu...
Sto nije pazila, valjda se podrazumijeva da se vrijedne stvar ne ostavljaju na vidnom mjestu u autu vec u gepek ili kasetu... Torba iako je prazna cak lopovu je mamac !
Pokušaj "oplačkanog" da opljačka osiguravajuću kuću.
A vi ste? :)
Lunče, kono...šta ti dušmani uradiše :). Muštuluk je samo Halidova <3
PRIKAŽI ODGOVORE (2)