Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj da za hrvatsku vladu Željko Komšić nije legitimno izabrani član. Retardu, kakve veze naš predsjednik ima sa hrvatskom vladom!? On je predsjednik BiH izabran voljom gradjana drzave Bosne i Hercegovine a ne Hrvatske.
Danas se dogovaralo da 15% katolika u Federaciji BiH treba da imaju nadmoc nad 80% muslimana u Federaciji BiH. 1 glas Hrvata vrijedi kao i 7 glasova Bosnjaka.
Ima li ko igdje na svijetu država sa tim nekakvim konstitutivnim.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ti nisi svjestan da je ovaj tvoj čin gori od Milanovićeve izjave "prvo sapun pa onda parfem!" zbog koje si se zgražavao!!! Da ti dočaram malo na tvom jeziku: KOMŠIĆ U NAŠEM DOMOVINSKOM RATU JE RANJEN I PROLIO JE KRV ZA JEDINU DRŽAVU BIH NA PRVOJ BOJIŠNICI. TAKAV POSTUPAK PREMA NAŠEM HEROJU KOJI JE U PREDSJEDNIŠTVU JE DODATNO NARUŠIO TVOJ UGLED KOD MNOGO GRAĐANA DOMOLJUBA OVE NAM JEDINE DOMOVINE!
Tolstoj biz. Koja je korist za BiH bila od Čovića??? Zar nije lik bio završio u Zatvoru iz kojeg se spasio zagubljenim dokumentima. Koja bi stvarna korist za BiH bila od njega da je bio? Da nije ovo; - Dvije škole pod jednim krovom čista segregacija ? - kladionice kao vitalni nacionalni cilj? - zastave druge države na teritorijama gdje vlada njegova politika? ...???
A zeleni ahbabi izgubili dokumentaciju do Sarajeva 🤣🤣🤣🤣 zivkovici sjeme izdajnicko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema legitimnih predstsvnika, nego iz reda naroda a biraju gtadjani. Sto Plenkovic ne predlaze jednog predsjednika u Bosni i Hercegovini. Onda bi bio prijatelj Bosne, kao sto se deklarise. Nema treceg entiteta.
Konzistentna jest- malo tvrda ali konzistentna stolica✔️
Covjek je u pravu
baš nam je zao sto ga niste primili 2021 I 2023 ljigavci legitimni
Ovom esalonu u Brüssel je dokucalo postava se mijenja kao da su oni dosli zbog nas ,svoju kozu oni spasavaju hoce da uhvate jeftine poene pred izbore ,noste se odakle ste dosli bolji je Komsic za nas nego kompletna vasa komisija,naso se Uzp-ovac pricat o postenju...
Komsic je legalan i legitiman po zakonu Bosne a to sto nije u hdz-u to je vas problem.Pitanje za komsije dali je Milanovic legitiman posto dolazi iz sdp-a???
Uvijek će biti da neko nekome ne odgovara i tako u krug evo već 28 godina.
Pa kako je Andrej Plenkovic legitimno izabran ako znamo da je preko 100.000 Bosanaca i Hercegovaca glasalo za njega i istu tu vladu i isti taj HDZ? Kako moze Plenkovic biti legitiman ako ga izaberu stanovnici druge drzave hahahh isto kao i Vucic? Zasto niko to ne pita javno pa ima li iko mozga u BiH
Bošnjo nikako da shvati da će ih sejdo koštati ali shvatit će valjda....
Zato si i došao, inače bi išao u hercegovačku vukojebinu da podjeliš ordene ustashama
Opet ga izaberite. On je pravi Hrvat! Nepoželjan u 28 općina u BiH, nepoželjan u komšiluku. Pravi as. Elita
Napuši se kite bosanske pederčino plenkasta
I doso je da ovo irsdi da stranci vide fa se iuborni uakon mora mjenjat
Plenkovicu ne valja Z.Komsic jer nije iz UZP porodice.
Predsjednistvo BiH bi trebalo da bude birano od svih u jednoj izbornoj jedinici BiH i bez etnickih predznaka. Predsjednistvo odlucuje o drzavi BiH, a ne o tamo nekim vukojebinama. Ovo sada je em nakaradno, em diskriminirajuce.