Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi zelenilo! Hajmo bacat smece i posjeci drvece!
Mogli su Tibru izgradit na Hojti i đokinom tornju
Mogli su Tibru izgraditi na Djokinom tornju ili Hojti
Gdje naša noga kroči tu trava ne raste.Žalosno i nikad pamet. A onda se ibretimo i čudimo kada priroda uzvrati udarac što smo nedavno bili svjedoci.Ovakvim našim ponašanjem toga će biti sve više,nažalost.
I ja sam razocaran sto su ovi razocarani onime sto vide. Oni se sad kao ibrete kao da ne znaju gdje su dosli..
Preko 20 god. sijeku sume i unisravaju prirodu. Nakraju nece biti BiH nego ce se sve zvati Hercegovina. Valjda nece uspjeti unistiti i kamen.
Balkanski primitivni termiti unistisete sve zivo
ljudi jesu krivi, al cijela krivica se opet najvise svodi na drzavu i na pojedine IDIJOTE koji vode istu,,, jer dasu oni obezbedili tim ljudima nesto u zivotu poso ili bolje socijalno manje bi oni rezali shumu na crnjaka i pokusavali da se prehrane kako znaju i umiju, jbg nije ni tim ljudima lako , neke je natjerala neimastina a neki to koriste, a sumari su ti koji dozvoljavaju to sve,,, jer nemozes ti izvuc balvan a da te sumari ne skonataju, mozda mozes jedan dva, a vala traktor nemoze
Ovakve iste slike sam nedavno vidio na Konjuhu, koji čak ima zakonom proglašen zaštićeni pejzaž - ne može se mafiji stati u kraj, uništiše sve redom.
Očiti primjer akutnog bosanskog 'patriotizma', volim Bosnu, ali bosansku japiju još više.
a kako tek rs unistavaju...sta uradise od prelijepog kanjona Prace
Pusti to - vidi ponosa http://goo.gl/aExT4v
Samo reži. Bitan je keš. Ko se još najeo prirodne ljepote.
Narod ne valja, a ne političari ....
sravnit balkan..bacit 5 atomski i 10 nuklearnih ne bi sva stoka pocrkala
Dje ste uslikali ovu gumu da uzmem treba mi... tamam mi raspar a i ako ne bude pasala na djipa moze za stozine gore ili za municije za pracku!
hahahah baš si me nasmijao hahahaha
HANS ja sam razočaran tvojom raazočaranošću kako ti razocarano objasnjavas sta si vidjeo sad a kako je bilo prosle godine zbog toga sam razocaran jer si šupak i neces da kazes kako ti balvani ( šuma drva ) id u tvoju zemlju da se ti kofrcis sa namjestajem i pelotom za grijanje Šupak jedan
da se pitam ja bih, posjeko sve šume i za ukras postavio od traktora gume...
Samo reži. Bitan je keš. Ko se još najeo prirodne ljepote.
Ja se također izgubim, a rođen sam ovdje, mislim na BiH u kompletu. Nekolicina maloumnika sa korumpiranim šumarima koji bi rođenu mater prodali za 20 - 50 KM... i kažemo krivi političari, krivi zakoni, kriv Bog. Krivo je 3-4 mio. primitivca koji nastanjuju ove prostore, bave se visokim politikama a vlastito dvorište neće da urede, da neidem dalje, pozzz