Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Rodjendan Predsjednice!!!!
Pa on jeste predsjednik SAO Haag. I clan je EU. :)
cuj rodjendan... heheheheheheh!!!!
I mi se srdacno pridruzujemo rodjendanskim cestitkama sa zeljom da ih sto vise dozivis u zatvor. Dobro zdravlje i dugovjecan zivot Jadovane.
Je bo mater, ako ovako sa strane, na prvi pogled ne izgelda kao silajdzic.. :-)
jos dugo dugo truhno tamo i lijep pozdrav bolesnoj naciji iz PC-ja i dobrodosli na ovu Teheransku stranicu
Srecan rodjendan, prijesjednice; a istina i pravda ce kad tad izaci na vidjelo. Mislili su da ce nas moci klati opet kao u WW II ali si im ti pomrsio konce.
PC, barem ne podiže kredit od MMF-a, da podjeli platu, jeste manji ali je finansijski jači entitet..........
on nas je mozda vratio 100 godina unazad, ali bolje i to nego u masovne grobnice kao nekad, mislili ste i ovaj put ali je doktor prepoznao simptome... srecan rodjendan nas prvi predsjednice
Ovaj sumnjak nije vise ni vazan i ne znam zasto se toliko pise o njemu. Vaznije je sta je sada i sa kakvim drvosjecama imamo posla. Za ovoga kojota je vrijeme proslo i moze samo da se koprca kao riba u mrezi, ali nikad vise nece izaci iz bajbukane.
zivjela smrdska i njihovi presjednici ....P.S------poserem vam se na PC i presjednika
sjetan ti rodjedan nas pjesednice i da nam dugo godjina tamo pjozvis i da nam pjuno pjuno knjiga napises o tvojoj alternatinoj mjedicini. -tvoj smrdski bolesni nebjeski najod
ostanimo svjesni da RS vrvi četnicima koji se samo zagrijavaju za drugo poluvrijeme. Samo naprijed, između 500 000 muslimana u Sarajevu i Drine stoji tek 60 000 srba, ako ne i manje
Uz cestitku saljemo iskrene zelje da sto duze patis u zatvoru uz rodjendansku pjesmicu: CUJTE SR.PSKI DOBROVOLJCI, BANDO CE.TNICI, STICI CE VAS NASA RUKA I U SRBIJI!!!!
znate li vi onu pjesmu karadzicu majmune sa grane