Komentari (543)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRŠKA DA SIPA RASTJERA AL KAIDU SA ILIDŽE ! Dosta je više po Ilidži CD Romova ( Romi koji gaze omladinu po Aleji saginjuci se da promijeni CD u interpetaciji kantonalnog tužialštva ) NArodna pjesma kaže: Vino piju age Sarajlije na Ilidži pored Sarajeva. A ne šerbe srču borci Al Kaide, a služi ih načelnik Memić.
Ipak ne treba biti histeričan ! Ako bosanka zemlja ne pripada bošnjacima, možda je na djelu ALIJINA MAKSIMA: U svojoj vjeri na svojoj zemlji. U turskoj ?? Čini mi se da Bakir i HAris SIladžić tamo raspolažu ogromnim komplesima zemlje i naseljima u koje treba nekog rasaljenog naselit. A Sirijci digli nos: Dolaze u obzir samo ŠVICARSKA ILI DANSKA !!
kakva al kaida konju jedan ...nisi ti dobar sa glavom...pitaj ljude po ilidzi zele li ostati bez ARAPSKIH PARA ?
PRIKAŽI ODGOVORE (47)
Na Vrelu Bosne su nastala moja prva sjecanja, moji prvi izleti, radosti i smijeh... Ovo vise nije moj grad, ovo vise nije moje Sarajevo.
nisam bila na ilidzi ili na vrelo bosne veoma dugo............zar je to stvarno sve tako ???? ne mogu da vjerujem
Uz dužno poštovanje, Vrelo Bosne je simbol cijele BiH, a ne samo grada Sarajeva. Vjerujem da mnogi ljudi koji nisu iz Sa dijele lijepe uspomene sa Vrela Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (37)
jel vam ljepse u Ilidzi il u Istocnom Sarajevu? gdje se sigurnije osjecate???' aj ne serite. Bolje i ovo nego da su djikani napravili svoju Istocnu Ilidzu.
jbg. bošnjaci, bivši Muslimani, hoćete se vi družit sa Izetbegovićima...
Zivim na Ilidzi i svatam narod sto se buni .U svakom usranom kaficu oni sjede,ona djecurlija skacu oni nista.Jucer sam bio na Aerodromu i vise njih ima neko Bosanaca,haj to i nekako neg to lici na rat.Njihova djeca rade sta hoce a roditelji ih samo puste,ja ne znam jesul oni toliko bezobrazni ili nekulturni.
To su divljaci
Ko je kriv našim balijama i "Bošnjacima" što prodaju svoju zemlju i ne pokreću biznise. Neka Arapa, sa njima i pare dolaze a bogme i radna mjesta! Naprijed Kuwajćani!
vecina zemlje u okruzenju vrela Bosne je prije rata bila u vlasnistvu srba koji su je poslije rata za sitne pare (poredeci sa dasnjim cijenama) prodale Bosnjama koji sad samo preprodaju zemlju. sad srbendama krivo sto nisu cekali da dignu lovu pa dizu hajku. cetalji obicni!
@I`ll be back Slazem se! Zivio sam na Ilidzi i vecina imovine je bila srpska. Neki od njih su raseljeni, dok su ostali prodali imovinu! Zao mi je fakat Đikana... :(
Ko je pametan iskoristit ce nadolazeci val debila sa bliskog istoka.. ko je glup i svakako ne radi nista u zivotu, sjedit ce kuci na internetu i srati kako im smetaju stranci. bar 10 osoba koje znam ove godine nece ici u neum na more vec imaju opciju da biraju upravo jer su pare zaradili na arapima.
Poyyebase nam svu nejac drug
@percepcija recepcije jeste ali naglasi da ne siluju vec je sve na dobrovoljnoj bazi! ko to ne zeli nece od tog ni biti nista!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tjeraj govna
gore biti neće.
Oteli zemlju Srbima pa je dali Arapima. Bravo Boookire.
U skladu sa Zakonom o zaštiti prirode («Službene novine Federacije BiH», br.33/03) i županijskim zakonima o zaštiti prirode formiran je jedan nacionalni park (Nacionalni park «Una»), 1 zaštićeni pejzaž (Bijambare) i 4 spomenika prirode ( Skakavac, Vrelo Bosne, Prokoško jezero i Tajan). Sta znaci spomenik prirode http://www.fmoit.gov.ba/ba/page/27/zascarontieni-dijelovi-prirode
spomenik prirode nije na pomenutoj lokaciji. https://www.google.ba/maps/@43.822454,18.267429,391m/data=!3m1!1e3
@diiss2 ne znam tacno sta prodaju valjda se mozemo potruditi da zaustavimo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kotromanici na aparatima
Kol'ko jos zivota imas je l' bitnije juce il' je bitnije danas kol'ko jos metaka imas kol'ko jos para treba ti od nas Ljubav nema ba nista s tim kako ti sreca ba ide uz stid ne bojis se neba vec praznoga dzepa je l' nama to mrve od cijeloga hljeba Opet novi izbori narod se dijeli tko ce pobjediti desni ili lijevi Bice bolje, kazu dok bulje sa plakata koliko jos vremena do novoga rata Je l' tebi da ostavim svoje zdravlje, ljubav i srecu je l' tebi da ostavim svoje tragove, kosti i djecu
Zadnje poskupljenje prelilo je casu na kusnji je strpljenje za domovinu nasu Zadnje poskupljenje donosi probleme na kusnji je strpljenje u kurcu povjerenje Eto ga isto, sve opet i opet slijepo, sve isto opet i opet i gore sve i opet i opet provjereno lose, sve opet
OVO JE STRAŠNO ŠTA SE RADI OD SARAJEVA,NE MOGU VJEROVATI DA SE OVO MOŽE TOLERISATI, MENI JE ŽAO MOJE BOSNE,DUŠA ME MOJA BOLI,U MOM KRAJU NEMA NINDŽI , SARAJEVO POSTAJE TEHERAN,NAŽALOST ,TO JE TUŽNO I ŽALOSNO. Nekada sam bio spreman poginuti za moju domovinu,ova situacija DRASTIČNO mijenja moje razmišljanje :/ šta možeš,život ide dalje
pojma ti nemas o Teheranu. u Teheranu nema nikaba ;) da si rekao Rijad imalo bi smisla ali Teheran... Sjedi jedan!
@I`ll be back hebem i tebe i nićaab
Turisti iz bilo kojeg dijela svijeta nisu i ne smiju biti problem. Ali kada isti kupuju zemlju, najljepse dijeloce ove zemlje, grade izvdojena naselja rezervisna samo za njih, pri tome ih (na crno) sluze braca sa bradama i kratkim hlacama,), e to moze biti problem. Ali to nisu krivi oni. I zato ne treba pljuvati na te ljude koji dolaze. Kriva je vlast koja sve to dozvoljava da se radi na takav nacin. Pri tome nema nikakvog javnog interesa, nego samo privatni sicari.
Hajd sve, ali mi ovo oko arapskog jezika ne ide u glavu nikako. Kakve veze ima sto su neki natpisi na arapskom? Meni to ne smeta isto kao sto mi ne smeta kad vidim da pise rooms, zimmer itd...
To "ali" je i problem,po$$eri se na "Hajd sve".Odmah reci da ti arapski ne smeta,a da o prodaji zemlje istim si ravnodusan,postenije je
@percepcija recepcije Meni nijedni jezici ne smetaju, to je poenta mog posta. A ovo oko zemlje sto pisu slazem se 100%.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje vam je da ucite arapski, nego da se durite...bit ce ih na godinu jos vise ako Bog da. Ne volite vi ni sami sebe, ne volite tuzlake, zenicane a da volite strance.
Sarajlija sam, al' potpisujem. Svako im ziv smeta, a kad vide pare tope se ko ista. Lako je ovdje prosipat ljubav, gdje je ta ljubav prema Vrelu Bosne kad se baca smece po njemu, kad se nuzda obavlja na ulici, kad navecer ne mozes prosetat od čakijaša i "droge portoroš"? U drugim državama centri naprave dan samo za Arape, da dodju i kupuju sta hoce. Jednom na pijaci Arap kupi odredjenu sumu stvari, a Bosnjo zavuko rukave i pazario za par dana, nije se Arap okreno, ovaj pljunu iza njega.
@garnišla e da, to smo mi. Opet kazem, dobro se i zivi kakva smo cudna sorta naroda.