Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! OVI UMOVI SU BOSANSKOHERCEGOVACKI.
Veterani V korpusa Otvoreno pismo generalu Dudakoviću – Dugo smo se ustezali od ovog neuobičajenog čina, javnog obraćanja, Tebi i Tvojoj porodici kao i široj bosanskohercegovačkoj javnosti. Obraćamo Ti se u trenutku kada naši stari neprijatelji, i neprijatelji države Bosne i Hercegovine odapinju ponovo strelice mržnje negirajući vlastite zločine i genocid nad nesrpskim narodima od 1992. — 1995. godine u BiH, a Tebe generale pokušavaju uvrstiti u spisak optuženih za ratne zločine ne prežući od izbora trenutka koji ne priliči nimalo moralnim ljudima ljudskog roda. http://www.biscani.net/index.php?stream=biscani_vijest&vid=30438
Ovo je onaj car, ja mislim, što ga je spucalo auto na jednom od njegovih pohoda. Respect buraz. Mislim da ne bi smio fulati Jasenovac također.
Sretan put momci!