Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
japanac, ajd ti njega vodi materi nek ti pravi bracu yeebo ti on sestru u pakash. koji smo budale i naivci nije nikako cudo sto za nas kazu da smo glupi bosanci.
DRZAVNA IMOVINA PRIPADA DRZAVI !!! (So easy even a caveman can understand it)
Državna imovina,samo ime govori pripada Državi a entitetska,entitetima. procenti,ma to je :))))) ja živim na 1,5%,Brčko d.BiH i meni dosta :))))
Haris Silajdzic, istinski BiH Patriota! A vi koji ga ne volite, crknite od muke :p
Harise ziv nam i zdrav bio!!!!
yeebo ti Haris staru u pakshu!!!!
ovaj ublehas sto je pricao i radi ka toj realizaciji poput poznatog tihica tihi ubica ne mjenja svoju politiku kako vjetar puse vec permamentno radi na promovisanju BIH i njenih vrijednosti!!!! dok nas tihi ljubi i djeli s dudom i covom!!! pamet i glasajmo za HARISAAAAA HARE SVAKA CAST
Ja bi recimo dao pola Bosne arapskim šeicima (džaba) a da oni mom burazu uplate na neki račun nake parice............ha ha ha . Ma ko nam to priča o ustavu rodio ga majka pametnog.Zar još ima insana da nasjedne na priče ovog ublehaša,hoćemo li se ikada opametiti?????
Hipoteka = Pipo Pipice oko nase zasto se ne vratis imenu svome slavnom. Poznajemo mi tebe cim zaustis nesto da kazes. Blizi se vrijeme kada ce i ovaj tvoj mrzovoljni muflon hare podnijeti racune svom narodu...zbog njega je 90% nevolja ove zemlje u poratnom vremenu. Pipo, uzmi naocale i pogledaj oko sebe dobro. Nemoj da nas razocaras.
$$$$$$ $$$ $$$$$$ $$$ $$$ $$$ $$$ $$$ $$$ $$$$$$ $$$ $$$$$$ $$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$ $$$$$$ $$$ $$$$$$ $$$ $$$ $$$ $$$ $$$ $$$ $$$$$$ $$$ $$$$$$
$$$$$$ $$$ $$$$$$ $$$ $$$ $$$ $$$ $$$ $$$ $$$$$$ $$$ $$$$$$ $$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$ $$$$$$ $$$ $$$$$$ $$$ $$$ $$$ $$$ $$$ $$$ $$$$$$ $$$ $$$$$$
ma sta ce loyavci i periguuzi, mogu samo sa bracom palestincima talambasat uz kyraac i srbima a vala i hrvatima. bitno je kod ovih preseeravanja oko drzavne imovine naglasiti da drzavna niposto ne znaci bosnjacka imovina. mooshnjo moze biti vlasnik samo onog sto ima u gruntu i katastru, a to je po danasnjim statistikama oko 22%. premnogo, reci ce mnogi ali neka, nek im je halal. mozda nekad neko povuce u buducnosti pitanje kolko je to turchin oteo od srba i hrvata i poklonio pootuurici ali neka to sad malo priceka. mozda se u medjuvremenu pootuurice ipak predomisle i vrate pradjedovskoj vjeri i na taj nacin olaksaju i sebi i nama a vala i medjunarodnoj zajednici.
Hipoteka evo urasmo se od ovog pisanja evo Dodik zdimio iz bl,daj skini se sa bjelog i pokušaj da živiš u realnom svijetu znaš kad će ta imovina biti bih nikad možda ni tad.bolje gledajte od čega ćevte živjeti ovako ste sve dublje u mulju,ne kažem da je kod nas švica ali vi ste bliže somaliji.
i sta da radimo care?
DRZAVNA IMOVINA BOSNE I HERCEGOVINE JE DRZAVNA IMOVINA SAMO DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE!!! NEMA PODJELE NA ENTITETE , TO BI BIO KRAJ DRZAVE BIH-E POSLIJE USVAJANJA ZAKONA O REFERENDUMU GENOCIDNE TVOREVINE KOJA PRIPREMA PODJELU DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE! SVA VOJNA I DRZAVNA IMOVINA PRIPADA DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI, OD TERITORIJA, NACIONALNIH PARKOVA, PRIRODNIH RESURSA, NAFTE, RUDNIKA, JEZERA, RIJEKA, PASNJAKA, SUMA, PECINA, INSITTUCIJA, MUZEJA, VJESRSKIH USTANOVA I BOGOMOLJA, MINISTARSTVA, EDUKATIVNIH INSTITUCIJA, HISTOIJSKIH BLAGODATI KO STECCI ITD, OPREZ, SRBIJA PREKO GENOCIDNE TVOREVINE TEZI DA SE PREPISE DRZAVNA I VOJNA IMOVINA ENTITETIMA! PO NIKAKVU CIJENU I NE VJERUJTE SRBIJI, OVA DANASNJA JE JOS GORA OD MILOSEVICEVE!!! TADIC JE LUTKICA SA OSMJEHOM NA LICU A USTVARI JE JEDAN LICEMJERNI RUSITELJ BiH-E!!! I RAZNJATOVIC ARKAN JE IMAO OSMJEH NA LICU AL JE ZNAO KLAT BOLJE NEGO IKO U EVROPI!!!