Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ilijaz Pilav, ljekar iz Srebrenice se potvrdio kao ličnost koja u sebi objedinjuje princip ljekarske etike i čovjeka istrajnog borca za ljudska prava. Čestitam na uspjehu !
Danas sam napisao da su nam svima ugrožena ljudska prava u Bosni a mene napadoše kao što relativiziraš i slično a evo čovjek sam kaže. Ljudsko pravo nije biti samo da se možeš kandidovat za člana predsjedništva ili neku političku funkciju nego je ljudsko pravo na slobodu govora, uživanja vjeroispovijesti, pravo na život, slobodu i sigurnost, pravo na pošteno suđenje, zabranu diskriminacije itd itd ... je li vi stvarno mislite da prosječan čovjek u BiH ima ova ljudska prava?
@Jimmy Uprano moj nick name govori o tome u koju skupinu ljudi spadaš i zašto se to što kažeš rijetko kome sviđa. I na kraju krajeva ipak nas IMA i sve što si rekao i moja malenkost POTPISUJE. SVAKA ČAST NA KOMENTARU !!
@munjaa i @Posljednji Mohikanac Hvala na lijepim riječima, uvijek je lijepo vidjet da ima raje koja razmišlja izvan okvira koji su im njihove "velike vođe" zadali i smjestili ih u isti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jos jednom cestitam doktoru, uz napomenu da vasa nova stranka DF, nije vam bas previse pomogla u tome, nekako ste bili jaci u prethodnoj stranci. Demokratska fronta pokusace na sve nacine da vas iskoristi, iako oni u vasoj apelaciji nisu ucestvovali ni na koji nacin. Bilo bi dobro da se vas slucaj digne na drzavni nivo i da neka jaca politicka stranka inicira izmjene Ustava i potrebnih zakona, jer bi to bila odlicna prica. Ako to uradi DF, bilo vidno iz aviona da je to politicki oportunizam.
Nadam se bice bar jedna politicka partija koja ce ovo problematizirati u institucijama vlasti.
u BiH su svi ugrozeni... cak su i kamenja, drva, rijeke, sva ziva i neziva priroda i zrak takodjer, a i sunce i nebo... i sve sto se zamisliti moze je ovdje automatski ugrozeno... gadite mi se svi...
Dejtonski sporazum kao enks ustava RBiH je ugrozio naj vise istinske Bosnjake aka Bosance jer je legalizovao agresiju igenocid Cetnika i Ustasa i jnihovu okupaciju RBiH i samim time unazadio demokratsku RBiH u 'Dejtonsku' ustavno nakaradnu ovakvu gdje nam nedaju okupatori da mrdnemo sem ako se svi ne usaglasimo, svi mi genocidasi koji su naj klali i mi zrtve tog genocida i agresije. Naj veca ljudska nepravda modernog vremena koje ce se morati kad tad pravdom ispraviti.
Svaka cast gos. Pilav.
U BiH su ugrozeni svi koji nisu podobni i stranacko "osvijesteni"i koji misle svojom glavom.Lopovima,kriminalcima,dojucerasnjim portirima,sitnim dzeparosima sjecikesama,trezorasima,ratnim profiterima je ko bubrezima u loju.Vidi se po listi milionera,jucer usrane gace na stapu danas 600 miliona na racunu...
u drzavi su svi ugrozeni sem foteljasa ratnih profitera korumpiranih lesinara i laznih heroja koji se kriju iza vjera i onog sve po zakonu koji sami kroje a vode se onom vugdalicevom ko prvi povede on je u prednosti u prjevodu ko vise mazne on je u prednosti
Ilijaz Pilav, ljekar iz Srebrenice se potvrdio kao ličnost koja u sebi objedinjuje princip ljekarske etike i čovjeka istrajnog borca za ljudska prava. Čestitam na uspjehu !
Ilijaz Pilav, ljekar iz Srebrenice se potvrdio kao ličnost koja u sebi objedinjuje princip ljekarske etike i čovjeka istrajnog borca za ljudska prava. Čestitam na uspjehu !
Prcno je drzavi i ustavu