Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PIC i OHR je obicna rinaka bez Sfor-a u BiH
Ko je kolektivni sef ove jadne BiH. Ko god naiďe il Smit il PIC il cemerno neusaglaseno presjednistvo. I Zec dize onu stvar ds po.isa raju.
Ako niste znali, to što se naziva pc je nastalo na najtežim ratnim zločinima tako da to i ne može biti ništa što podrazumijeva demokratiju...
Srbi sjetite se kako je pedy esdaon mjenjo neposlusne srbe sa funkcija mislim da je vrijeme opet doslo pa vi srbujte...
E jeste im se nagovorili nemojte više ko boga vas molim !!!! Ovo je preoštro 🙃
Sav sam se najezio.
Pa majka mu stara, pa vidite da omladina koja zna jezike, moderne tehnologije..., umjesto da radi u privredi i doprinosi razvoju svoje zemlje radi u neprofitabilnom i ne vladinom sektoru i postaju moderno roblje i sluge stranom faktoru....
Samo oštro smradovi. 😂😂😂
Mislim da nije problem ako se uvede red u poslovanje neprofitnih organizacija… Zašto da nemamo i mi u FBiH barem pravilnik kako bi se smanjile zloupotrebe i uveo red u poslovanje udruzenja, NGOa, i ostalih neprofitnih org.
Joj jeste li mu rekli? E svaka vam čast....
Eto vam kosovo i eufor kakvi stranci nista nisu uradili da sprijece belaj
"Zao mi je HNS-a (Hrvatskim narodi sabor), kao Nevladina organizacije bice zabranjena u RS-u zbog bavljenja politikom. "
Zavadile se u mene dvije kone ciji paradajz je bolji, jedna je muslimanka, druga pravoslavka. Jedna kaze da je njen paradajz prirodno sjeme i da ga ne prsce, druga kaze da ga je nabavila u Zrbiji i da ga ni ona nije prskala. Pojavio se ja tu na izmedju dvije medje, probam jedan paradajz, probam drugi, obje gledaju u mene kao u Njemca Smita, ocekujuci da zauzmem stranu. Gledam ja u njih, onako neutralno, i recem im, dobra su oba. Ona od vas koja bude imala ljepsi karakter, vise ce prodati ;)
Zavrnite pipe,ne dajte para i vidjećeš kako će cvrčati.