Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad znas kako je nama u svojoj rodjenoj drzavi smo isti takvi robovi.
...a ne moze i bosanka i pare...aaaa vidi ti njega hahaha
Koji glupan jbt...Bosna je surova,to svi znamo,ali da nam sere jedan kolumbijac,pa njegovi su izmislili trgovinu ljudima,organima,narko kartele i otmicu,kod njih teski kriminal dodje k'o porodicni biznis,prenosi se k'o zanat s dede na unuka...valjda kmica skonto da moze pricu unovcit,pa ozezi po Bosni!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Žrtva???? A jedno vrijeme sam ga vidjao po Zenici svaki dan ide sa kafe na kafu, iz prodavnice u prodavnicu, te u ovaj te u onaj restoran. Da je meni bit takva žrtva, veća žrtva ovdje sam ja koji studiram i na kojem profesori lijece svoje komplekse i koji je radio na grajdevini 6 mjeseci za mjesečnu platu od 200 maraka i koje dvije nisam dobio usput. Tugo moja... on je žrtva, ma mamu ti bre yebem neradnicku.
jes vidio sam ga i ja ,samo sjedi po kafićima i podj.ebaje trebe što prolaze,mamu mu crnjačku ne bi se potrudio malo ovog bosanskog da popriča koliko je lijen
Kazu za njega da i u Tuzli nije bio imun na partijanja po lokalnim diskotekama Pun je para Phil
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dakle, mrzimo "pedere", mrzimo Kolumbijce (pogotovo tamnopute fudbalere) mrzimo političare, mrzimo Semira Osmanagića.... pa, volimo li ikoga?
eee moj delegat nisi ti zrtva ti si GLUP
Pape ne zovi ga u reprezentaciju :)
de ba......95% bosanki bi rado crncugu da imaju.....nalijeniji narod,pametnjakovici,glupsoni,i majmuni cisti..........od kojeg je 80%americkih zatvora popbunjeno....
ma sad svi zele o bosni poslije pobjede zmajeva da napave jos ruzniju sliku......evo vam kita fegeti jedni....zmajevi su za 90 minuta pokazali da ginu za bosnu....a politicari nisu ni poslije rata 20 godina pokazali da osjecaju nesto prema ovoj drzavi.....
jadan ti i tebi slicnim !
I nisi bio neki igracina.
Zar ima kod nas kurvice koje se petljaju sa crncima? zalosno. narod dole jos ne znaju kakvi su u stvari nego i dalje misle "postuj sve"
NEMA IH MNOGO PA MISLE KAKO SU DOBRI. NEKA U AMERIKU IDJU VIDJETI NIGGERE KAKO SU "DOBRI". A POSTOVATI MOZES SAMO SVOJ NAROD, NISTA VISE. VI BISTE ZIDOVE VJEROVATNO VELIKIME RASISTIMA NAZVALI ZATO STO ONI POSTUJU SVOJE I NE DAJU NA SVOJE, ZAR NE? ALI ONI TO NIJESU. LJUDI SAMO CIJENE I NE DAJU NA SVOJE I SVAKA IM CAST NA TOME.
PeppermintSA, sta ti znas sta je crnac, nisi ih dvojicu vidio u zivotu, pedercino.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
CENTRALNO-BANKARSKA KAMARILA JE AMERIKU UNISTILA NIGGERSKOME KULTURIOM, KAKO MATERIJALNO TAKO I DUHOVNO!!! AMERICI JE TREBALO 200 GODINA DA DOSEGNU VALJSKI DUG OD 1 MILIJARDE USD. BILO JE TO TAMO U 80-IMA KADA JE ZAPOCELA TA EKSAPNZIONISTICI PLAN CENTRALNO-BANKARSKE KAMARILE O MJENJANJU AMERICKE KULTURE POSTO IM JE REPUBLIKANSKA KULTURQA NA KOJOJ JE AMERIKA OSNOVANA UVIJEK BILA TRN U OKU, VEOMA IM MSMETTALA POSTO JE OGRNAICAVALA OVLASTI VLADE (DRUGI TOOL JE NARAVNO BILA I OSTALA IMIGRACIJA). SAMO 4 GODINE POSLIJE DOSEGNULI SU 2 MILIJARDE, A JOS NEKOLIKO POSLIJE TOGA DUG JE SKOCIO NA 8 MILIJARDI. DANAS ON LEZI NA 17 ILI 18 (KOLIKO VEC, NE ZNADEM TCNO) MILIJARDI USD!!!!
PA KADA BI SRBIJANCI DOKAZALI SVOJU VRIJEDNOST I VALJANOST TIME STO BI VAS SANZACKU STOKU ISTRIJEBILI, MI BISMO IH SLAVILI KAO NAJVALJANIJE NA CIJELOME BALKANU!!!! NADAJMO SE I DA HOCE JEDNOGA DANA, ONI KOJI NE ZNADU NI KO SU NI STO SU NEMAJU STO TRAZITI U OVOME DIJELU SVIJETA, NEKA IDJU TAMO DJE SU POZELJNI, KO IH ZELI. SHVACAS NAKAZO????
VALJAJU SRBI, PRAVI SRBI A NE DJEKOJE NAKAZE KOJE NE ZNADU NI ZIVJETI PREMA STARIJEM VRIJEDNOSTIMA. VALJAJU I STOKAVCI U HRVATSKOJ. JEDINO VI BALIYE NE VALJATE NISTA, ALI AMA BAS NISTA. PA NAS DA NEMA DA VAS ZA USI DRZIMO, VI BISTE SE VJEROVATNO POTPUNO NA SVE CETIRI NOGE SPUSTILI I KAO ZIVOTINJE HODALI. OVAKO SE JOS POVREMENO USPRAVITE KAO LJUDI, ALI SAMO POVREMENO I JAKO RIJETKO.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
CITAJUCI VASE SKIRVENE FANTAZIJE OVUDA BALIYADZERE, DOSAO SAM DO ZAKLJUCKA DA VASE ZENE I NIESU TOLIKO NAKARADNE I IZOPACENE KAO STO STE TO VI MUSKE BALIYE!!! NEKE CAK ZNADU I VREDNOSVATI, CIJENITI I POSTOVATI SVOJU MATICNU KULTURU, PRETKE I OBICAJE, STETA SAMO STO SU RODJENE MEDJU VAMA, STO SU TURKINJE, PA TU KULTURU I NJ VRIJEDNOSTI BRANE, DA NIJESU BILE BI DOSTOJNE I VRIJEDNE KRSCANSKE RATNICE!!! VI BALIYE IH UNAKAZISTE!!!!
a jesi li ti pokusao sa nekom terapijom da kontrolises tu svoju agresivnost?
VI BALIYE STE MOJA TERAPIJA, KAKO NESRECNIJI UBUDEMO SVE VISE CEMO SE ISTRESATI NA VAMA. JA SAM SAMO POCETAK. NA KRAJU CETE SAMI SCETI UTECI OD NAS... ZAPISI TO STO SAM REKAO!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Stvarno su neki ovdje zreli za lijecenja :( sifre jarane i to zesce fuuuuuj tolika mrznja tolika isfrustriranost ,kopmlexi i sta sve vec ne u samo par komentara wauuu prosto da te strah uhvati
STA PRICAS "BOLAN BA" BALIYO, SMECE ODVRATNO???? TI BI SCEO SISATI BANANE I PRIMATI SVASTA U SVOJ GOVNJIVI CMAR, A SMECE???
stvarno si bolestan ,zamislis li se ti bar na trenutak u vezi sa ovim sto pises ,bolesno stvarno.Ovo pod hitno trebalo preventivno zatvoriti i kljuc baciti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tebi cudno, nama nista novo...
BALIYE STOKO ODVTATNA, KAKO VAS NIJE SRAMOTA STO STE DOVELI ONO STO TOBOZE TAKO VOLITE - VAS "BOSANAC" - NA ISTU ONU INSINUACIJU KOJU IMA I NAZIV !"CRNCUGA, NIGGER," A STOKO?????? KAKO VAS SRAMOTA NIJE NE POSTOVATI AMA BAS NISTA, CAK I ONO U STO SE KUNETE DA VAM JE TOBOZE SVETO??????? SRAMOTA DJUBRADI TURSKA!!!!
BALIYE LJUBITELJI CAMUGA ZATO STO IH OVI NERADNICI, VUCIBATINE I PARAZITI NIGGERI MNOGO PODSJECAJU NA SEBE SAME, A JESTE LI BALIYADZERE ODVRATNE???? NARAVNO DA JESTE, BRUKO ODVRATNA!!!! A ONDA ZASMILITE KAKO TO MORA ITZGLEDATI BALIYSKI TURSKI NAROD KADA SU MU CRNCUGE IDOLI!!!! TAJ NAROD NI NA TA DRUGO LICITI NE MOZE DOLI NA SVOJE IDOLE - PARAZITE, NERADNIKE, VUCIBATINE I STETOCINE!!!!! EHEHEHHEHEHE
VIDJETE VI CRNCUGE KAKO BI ON SCEO VISE NEGO STO DOMICILNO STANOVNISTVO IMA PRAVO NA, A????? EHEHEHEH