Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka tako i treba..Najvece roblje u Europi..Ali trazili ste i dobili ste... A i vi u Federaciji isto, da se ne bi tjesili... Hocete da rusite socijalisticku Jugoslaviju- E SADA ROBUJ STOKO..
genocitet tvorevine je i tako bankrot u svemu...sta je nastalo sa machem nestat ce...!!!
Puno lakše je trpiti mobbing nego zulum i harač SDP-a.
U svijetu pate od stresa takodjer, ali ne zato sto ih šefovi ..bu kako stignu i umiju ( jer tamo ipak ima Vladavine Zakona/Prava) nego zato što im komšinica ima najnovijeg BMW-a a oni nemaju.... ...Mi fala Bogu nemamo taj problem jer nas većina izgleda vozi superluksuzna vozila (ako je suditi po onome što vidimo po gradovima a još više po reklamiranju superluksuznih vozila)... Mi imamo stresove uzrokovane onim \"nevažnim stvarima\" tipa zloupotreba moći i pozicije ( male boginje koje su mnoge zemelj odavno preboljele), kao dio jednog paketa koji se zove moralna iskvarenost i primitivizam... Svak se o svom jadu zabavio...zpadanjaci o svom, a mi o našem....
To je sve zbog Suda i Tuzilastva BiH. Referendum ce to rijesiti.