Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nego pustite to,nasao sam dobar vic pa da ga podijelim sa vama. Srele se Fata, Nadija i Dženada i raspričale se o muškarcima. Najzad reče Dženada: - U moga Muje ladna jaja, sinoć kad smo spavali ja slučajno pipnem kad ono… ladna. Zainteresuju se Fata i Nadija i kažu da će proveriti. Sutra će Nadija: - I u moga Hase ladna jaja, to je izgleda tako kod svih muških. Obeća i Fata da će to što pre proveriti. Nađu se one sutra kad ono Fati oko modro. - Šta je bilo, pitaju Nadija i Dženada, a Fata će: - Sinoć kad sam spavala sa Suljom ja ga dohvatim za jaja, a ona vrela. Kažem ja njemu „Bolan Suljo, kako to u tebe vruća jaja, a u Muje i Hase ladna“ i evo šta mi on napravi.
neki dan otvorim kutiju sibica iskoci jovo, otvorim konzervu tune opet iskoci jovo, gdje se god okrenem jovo.ba ;)
a s'o je najgore, niko mi nevjeruje... baa
ukinuti kantone ali i RS i napraviti maksimalno 4 ekonomske ne nacionalne regije. ukidanjem istih bi ustedjeli plate 120 ministara 12 premijera i popratnog osoblja u vidu sekretarica, zamjenika, vozaca i sta ja znam sta. grubo racunano je to plus na budzet od nekih miliardu KM godisnje a za te pare u 5 godina se mogu napraviti sve bolnice, skole i u velikom obimu rijesiti nezaposlenost novim investicijama. ali neka bolje je ovako da svako svoje podjeli pa psujemo jedni drugima mater a nemamo ni jedni ni drugi.
Tako je ali gdje bi onda se zaposlile tolike vrste ministara i izmisljenih ministarstava..
pa jel moraju imati posao? nakon isteka mandata ionako svi od njih imaju poslove u nekim drugim drzavnim firmama. na kraju krajeva ulaganjem u proizvodnju bi se stvorila nova radna mjesta pa eto im tamo. samo crpe budzet nista ne doprinose samo bi bila korist nikako steta.
e bas ce vama neko potpisati peticiju... vas koji ste pronevjerili milione maraka za poticaje u poljoprivredi. al doce sve to na naplatu :)
Ne moze drugacije.
a gdje cu onda ja raditi,, i ostali narod,, a im anas puno
Ma bice Bosna opet Repablika...!!!
moze biti unija savrseno prelazno rjesenje za sva 3 naroda ili konfederacija 3 republike
Samo Repablika kao sto rece Hashim Thaçi..!
nesamo zupanija nego i cjele federacije..podjelit na tri djela ..24& muslemanskarepublika Bosnjakistan, 27% hrvatska republika Herceg-Bosna i naravno mocna Republika Srpska sa 49%
dobit ce te na kraju karinu,eto da vulgaran budem. Nestat ce genocidne tvorevine u roku od par godina
Neka hvala bogu jure zelim od srca vama da to uspijete, u da pokusate a naravno moj odgovor - eto kad to bude ja cu prepisati svoju zemlju pola srbima pola hrvatima halal bilo od mene pa da imate i u bosnjakistanu zemlju kojoj mozete dati ime SRPSKA ILI HRVATSKA KOMADINA ZEMLJE
Koji ublehasi! Trebaju smisliti nesto lako ostvarivo i za to se boriti.
Zenit mozdanih aktivnosti je biti rahat od pameti.
Jeftina kupovina poena od strane Lijanovica. I on zna da je skoro nemoguce ukinuti kantone.