Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast
Petar preko cijele stranice, aferim Petre
Zašto se Petar Jeleč ne odrekne hrvatske putovnice, osobne iskaznice i hrvatske vozačke dozvole. Priijavljen je u Zagrebu a tu mu je mogućnost dao Franjo Tuđman kojega on sada ( s pravom često ) blati. No, nije mi jasno zašto koristi obilato mogućnosti koje mu je on dao. Kaže da bosanski Hrvati nemaju sto tražiti u Hrvatskoj; pa šta on traži u Zagrebu. Što će mu onda i hrvatska putovnica i osobna i vozačka dozvola. Kaže da je njegov grad Sarajevo a prijavljen je u Zagrebu? Zašto? NEDOSLJEDNOST! TEMELJNA NEISKRENOST! PIJANAC SE RUGA ALKOHOLIČARU!
Jedan normalan angazovan gradjanin koji samo otvorenih ociju ide kroz zivot donosi ovakav komentar na sve ove svakodnevne gadosti kvazi elite ( intelektualne i politicke) u biti samo na zastiti kriminalnih radnji i svojih interesa. Zelio bih da Gospodin Petar Jelec svoje vrijeme posveti svojoj misiji a ne da je primoran da i ovako kratak vijek svoga bitisanja mora trositi na takve osobe sa kojim bi se u nekoj drugoj drzavi normalno bavila Policija i pravosudje, Historijski je dokazano da su kroz razne epohe nase drzave upravo braca Franjevci bili ponekad i jedini branioci Bosne i njenog ocuvanja, nama za novac ili neke druge interese nece i ne mogu prodati neke druge vrijednosti i vjeru. Sramno je da mnogipoliticari a i kvazi intelekualci u danasnje vrijeme koriste vijeru i religiju u svoje egoisticke ciljevenikako mi nije jasno sta to mi vec jednom cekamo Godoa mozda Svak od nas moze bar da ih na izborima bojkotujemo i na taj nacin uklonimo iz naseg okruzenja.
Citano vise puta ,svaka cast Jelec Petru ! Nema se nista ni oduzeti ni dodati ...sve receno...Hvala Vam Petre, ljudino....
Covjek je rekao sve sto treba reci i svaka rijec je iskrena i istinita. Uz sretan Božić zelim da se rijeci ovakvih ljudi čuju što dalje i što češće. Svaka čast!
tuzlak,pa mora bit 160komentara...kad covjek laze i uvlaci se muslimanima u dupe. ovi hrvata iz sarajeva svi isti..sve olos. trebalo bi sve na klanje. i pedera jeleca,i komsica i ivicu osima.
jelec mozes svom sarajliji popusit
jelec mores svom sarajliji popusit.
POTPISUJEM OVO SE ZOVE ISTINA.
Bog te blagoslovio a i narode koji zive ovdje i ispastaju!
Ovaj fratar Petar Jeleč, popularniji od kardinala Vinka Puljića, čto jest, jest zna i ima petlju reći baš kako treba, svak čast fratre BiH traba takve poput Vas. Po komentarima na objavljene članke fra Petar ima oko 160 komentara a kardinal Vinko Puljić 15, i to nešto govori.
@ OSCAR Možda si trebao pročitati članak do kraja. Možda bi ispao pametnij!
@PETARJEBIVJE Je li ti to radiš kao Dodikov potrčko, kad imaš toliku platu?
Kako RS-ovci negoduju u komentarima čim im netko pokuša otvoriti oči. RS-ovci se drže tog Dodika kao sjeverni Korejci Dragog vođu. Ali ono što je najtragičnije jest da, iako znaju da je Dodik lopov nad lopovima, ipak će za njega dati i posljednju marku.
U stvari narod treba da čuva sjećanje na velike Ljude , na primjerima njihovog života da uređuje svoj život i tako čuva sebe ,možda . Naravno to prelazi u paradu pijanstva i kiča ,možda zato . Ali pozitivne strane ostaju . NIsam teolog . http://www.youtube.com/watch?v=v55KAXHzmLY&feature=share
Interesuje me ko je napravio raspored šta će koji svetac da čuva i jesu li se oni složili s tim.Izgleda da nisu jer nebi bilo ovoliko nesreća.