Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dio atmosfere: http://youtu.be/3CAsAs6WASw
ooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjj zivote, "doso" mi internet u selo. Kamen ti ebem, "nijesam" ni znao koji je ovo cirkus. :))))))))))
RIJESIT CEMO SE MI VAS KAD-TAD, TURCI. NE SUMNJAJTE U TO.
lijepo, urbano i normalno.
STA MOZE DA BUDE LIJEPO ILI NORMALNIO AKO SE TURCI POJAVLJUJU U TOME?! NE MOZE NISTA. TO JE PROTUSLOVNO, TURCINE, SHVACAS?!
VI BALIYE TREBA SAMI SA SOBOM - POSTO NITKO OSIM MOZDA SIPTARA SA VAMA ZIVJETI NE ZELI - DA ZIVITE, A NE DA IZIGRAVATE NEKE TURSKE AGE, BEGOVE I OSTALO PARAZITSKO SMECE! VI AKO ZELITE DA VAS SE PSOTUJE - TREBA DA POSTUJETE I VOLJU ONIH CIJE POSTOVANJE TRAZITE. RAZUMIJETE LI VI TO TURCI, A???? NIKAKVO UZVIKIVANJE "NACIONALISTI!" VAM POMOCI NECE. VI TAJ NACIONALIZAM SAMI GENERIRATE.
emina taj dathedr nije hrvat on je cetnik, pravoslavno govno je on, drogirani.....
TURCI, VI TO KAO NE ZNATE DA STE 500 GODINA HODALI OVIME BALKANOM KAO TURCI, A???? MUTAVI SE PRAVITE, JE LI?! VI TO KAO NE ZNATE DA STE 500 GODINA PARAZITIRALI OVUDA!!!! MISLITE OPET, A?! NIJE VAM OVO TURSKA VISE, BALIYE.
Ko parazitira? Jel to mi dolazimo na vase stranice ili ti na nase? Ne idu Bosnjaci u Siroki da studiraju i rade nego Hrvati u Sarajevo. Bijednice.
PA DA LI VI TURCI PLACATE SIROKOM BRIJEGU POREZE, ILI TO MI HRVATI PLACAMO SARAJEHVU, TUKO??? A NA OVE STRANICE DOLAZIM ZATO STO IH JA PLACAM ISTO TAKO. JA BIH RADO DA IH NE PLACAM I DA NE DOLAZIM, ALI VI TO NE ZELITE. PA TI SADA VIDI U KAKVOME STE PSIHOLOSKOME NESPORAZUMU SA SAMIME SOBOM, TUKO!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
HALO, TURCI, DJE SU VAM DIMIJE?! AHAHAHA
NE POSTUJETE NITI VLASTITU KULTURU I OBICAJE, A???? NEMATE ZASTO TRAZITI DA SE VAS POSTUJE ONDA. ONAJ TKO SVOJE NE POSTUJE, NECE POSTOVATI NITI TUDJE.
DJE SU VAM DIMIJE, TURCI????
U Jagomiru pacijenti imaju pristup internetu!? O_o
nije do ovog djeteta. garant mu pijani otac svaki dan, nakon sto se nakrka slanine i rakije, tuce mater a on gleda pa kasnije ljutnju pokazuje na net-u. krivi su ljudi iz klix-a koji dozvoljavaju ovom djecaku da danima vrijedja i siri mrznju umjesto da mu skinu adresu i podignu tuzbu protiv njega i njegovih
PRIKAŽI ODGOVORE (13)