Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ko ga ga J.be , glupan , sigurno neki bezposlicar do nema pametnija posla...
LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahahahaha citiram : \"kako nije moguće da je dao odjednom 60l krvi BALVANI JEDNI?\" hahahahhaahhahaahah toooooo kraaaaljuuuuu brao! komentar decenije!
Covjek je sastavljen od krvi i mesa, krvi ima 80%, mesa 75%, kostiju 35%, kako nije moguce da je dao odjedanput 60 litara balvani jedni
Ja nevjerujem da ti to izvali.
To si napisao u sali zar ne ? ? ?
Pravi dobrotvor. Vidi se da nije musliman BIH4EVER!
pa nije dao 60 kila od jednom, vec u vise navrata...
ne vjerujem da covjek ima 60 litara krvi! nemoguce
\"Rekord u broju darivanja krvi u BiH je 258 puta, a čovjek iz Zenice koji ga je držao je umro. \" AHAHAHAHAHAHA... Pa od čega je umr\'o? Šala na stranu, svaki respect čovjeku! I njemu i inače svima koji redovno daruju! Humanost na prvom mjestu! ;-)
Čestitam našem rekorderu!!
Aferim