Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije Branka Mikulica i Hrvoje Istuka najbolji prijeratni Bih politicar
Ima li gdje onog samoljupca Lagumdzije da se oglasio povodom smrti osnivaca SDP-a?! ljigavac jedan!
To je bio najuceniji Rom u BiH,samo steta sto nije razlikovao vodu od sljivovice.
Bio je jak covjek. Imao je veliko srce. I slabu jetru. P.S. I onda kazu da za politiku treba imati zeludac!
\"Sindikat se po objavljivanju vijesti o smrti uvazenog Gospodina Durakovica sastao u prostorijama Upravnog Odbora kako bismo zajedno sa Menadzmentom formirali kriznu skupinu koja ce zajednickim naporima doprinijeti izradi hitnog strateskog plana restruktuiranja Badela i preusmjeravanja proizvodnje i izvozne politike firme, kao i prekvalifikacije radne snage u cilju prilagodbe novom trzistu. Mole se svi uposlenici Badela da se jave Sindikatu u cijim prostorijama uskoro pocinje o kompanijskom trosku oganiziran tecajeve ruskog i kineskog jezika. Nadamo se da cemo prilagodbom novim uvjetima uspjeti nadoknaditi teske gubitke uzrokovane smrcu Gospodina Durakovica povecanom potrosnjom na novim ciljanim trzistima dvije najmnogoljudnije zemlje, a ako ni ti ne bude doboljno ucinkovito, prelazimo na halal Badel liniju proizvodnje bezalkoholnih pica.\" (kraj priopcenja)
Povodom smrti uvazenog Gospodina Durakovica BADEL je dao slijedece priopcenje medijima i malim dionicarima: \"Mi iz uprave Badela izrazavamo duboko zaljenje zbog gubitka divne osobe, Gospodina Durakovica, ikone BiH politike i dragog prijatelja, inace velikog stovatelja nasih proizvoda. Po vijesti o njegovoj smrti uputili smo izraze sucuti obitelji i narucili vijenac za sprovod.\" \"Nasim dionicarima ovom prigodom zelimo priopciti da smo presli na smanjenje rada proizvodnog pogona uslijed naglog pada potraznje, te razmatramo restruktuiranje i privremeno slanje radnika na cekanje dok se ne poboljsaju uvjeti poslovanja.\" (nastavlja se)
Krepo krmak? Hajd, neka. Najbolji ovaj iznad sto kaze kako ce opasti prodaja badela u sada city hahahaa
jos jedno g o v n o manje
Profesore, nek\' ti je laka zemlja bosanska!!!! Izgubili smo gromadu od covjeka i u intelektualnom i u svakom drugom smislu.
Sad ce \"Badel\" da osjeti znacajan pad prodaje u srajvu
Hvala malim đogama & bakirima & šagoljima sa www.sadakacity-x.com na brisanju komentara. Ko čita ove što nisu izbrisali pomislio bi da je Dure stvarno bio pozitivac, a ono nigdje veze što bi rekli u Hercegovini. Nego baš ovako kako Arner kaže. Čudi me, nimalo poštovani \"novinari\", da i to niste pobrisali.
Napustio nas je veliki covjek i intelektualac. Neka mu je vjecni rahmet !
Hajde sta serendte tu..DIzete u nebo jednog probisvjeta, pjanu i uvlaciguza, seljobera kog je socijalizam iz opanaka ubacio u lakovne cipele i koji je pola vijeka bio okorjla komunjara, a onda haman, kad je komunizam poceo da lipsava, on presao na islam....Jedan od najzescih poltrona...Pravac u DZEHENEM KOD ALIJE, FRANJE I SLOBA...
Hvala ti Nijaze za sve sto si učinio za BiH i sve njene građane. Jedan si od rijetkih koji su u ovom vremenu dostojni postovanja.
H VALA MU NA DOSTOJANSTVENOJ I KONTINUIRANOJ BORBI ZA CJELOVITU BIH . OPČINSKI ODBOR STRANKE PENZIONERA-UMIROVLJENIKA BIH GORNJI VAKUF-USKOPLJE .
..RC i klinka@ ono sto je nijaz durakovic pijan znao vi trijezni nikad necete nauciti i zato svi koji misle tako jezik za zube i ne komentarisite...on je bio nas najbolji politicar i jedini u bosni i hercegovini kompetentan da se bavi politikom a zalosno je da od kraja rata pa do danas mi nemamo nijednog dobrog politicara ni jedan se nije afirmisao kroz politiku i to je tragedija...
mi, selefije volimo bih ali profesor se izjasnio da nas treba pohvatati rijesiti nas se sto prije????