Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J.E.B.O. LI TI B.O.G. M.A.J.K.U S.M.R.D.LJ.O SDS-ESOVSKI...JOŠ UVIJEK SI SLUGA SDS-ESOVACA...MISLIŠ DA ĆE SRPSKI NAROD ZABORAVITI KAKO SU JADOVAN, MOMČILO I OSTALA G.O.V.N.A PRODAVALI MUSLIMANIMA U RATU SVE OD CGARA DO GRANATA KOJIMA SU NAS U.B.I.J.A.LI???? TVOJ PDP JE SDS-ESOVSKA ISPOSTAVA I SVE VAS TREBA POVJEŠATI I VAS I SDS-ESESOVCE SVE DO JEDNOGA, BAGRO IZDAJNIČKA!!!
Zaboravi dodati nezaobilazni SDP,a to kompletiram
Svi ste vi bili na vlasti...nema ni jedne stranke u BiH koja se nije očešala od fotelju....čovjek prosto nezna za koga bi više glaso...svi ste vi SMEĆE...ništa vi bolje nećete donjeti...u BiH VLADA SAMO JEDNA STRANKA,samo što ima više imena - SDS-SNSD-SDA-SBiH-HDZ-HSP-SP-DNS-PDP-SRS-SBB....svi ste vi jedno FOTELJAŠKA STRANKA Milioni godina će proći,a sve će biti isto
Ne d'o bog da tebe stave na neku funkciju da ti odlucujes, PC se nebi ni spominjala, sve bi bilo kako kolonizatori 'oce. IVANICU TI SI PRODANA DUSA, molim te nemoj nam ti vise pomagati imamo gorko iskustvo sa tobom.
Bas su si paticna ova baHlincad kako prate desavanja kod svojih predaka.Ne tece u njima dzaba cista H.riscanska krv.Cedu Jovanovica za redsjednika 24%.Zivjela BiH cijela iz tri dijela
I ti zajedno sa njim
IVANIC ce zavrsiti na psihjatriji!!!!