Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit il ne bit genocidna tvorevina ce se ukinut............! i RBIH BITI ZAUVIJEK...! BIH4EVER
@tambura Neznam koliko puta trebam ponovit HRVAT SAM o.s.m.t.h.
@ampak @4761 servi krvoloci...kamenjari primitivni...smrrdite bre......zar se niste jos oprali od krvi svojih zrtvi...Bosnjaka i Hrvata...bre......?!!! SIKTER...!!!
Svakako da je trebala ova rezolucija vec odavno biti usvojena...SRAMOTA...!!! Svaka cast Zivko Budimir...pokazao si da si Covjek...!!!
SREBRENICA po definiciji genocida NIJE GENOCID
@ampak.......smijesan si de-bi-lu.........i previse isfrustriran !!!!! Mora da ti neko iz kra-de-zea gu-zi mamu pa si jako zabrinut za njegovu buducnost.....u kojoj nece moci krasti kao do sada i davati tebi i mamici ti lol !!!!! SIKTER.....he-bli ti fasisti sestre malo