Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve \"vijesti\" OBAVEZNO ubuduce objavljivati pod rubrikom Najcrnja Hronika New Aga.
Pitanje za sa-x. Odkada se IDIO.TI zovu naucnici ?
sto je danasnja hi.storija pisana od d.obrice c.osica i sanu beograskih i;deologa koji vec intezivno rade na u.nistenju bosne i hercegovine i PRAVOJ ISTINI I HISTORIJI BOSNE I HERCEGOVINE I BOSNJANA AUTOHTONOG JEDINOG NARODA U REGIJI SA ALBANCIMA!!!
ostaces i sta si ruski serbski poturski emigrant u bosni...dzabe vam je pokusavat krast sve dolazi na svoje......poslije petnaest ge.nocida nad bosnjacima u bosni i hercegovini, kradji terotorije poslije svakog g.enocidda ruski i turski servi srbi su sirili svoje k.olonije ali ima svemu kraj pa i ruskio turskim servskim slugama,
zar niste primijetili da je srbinu najgore rec ime bosnjanin, bosnjak? uvijek kazu musliman ili turcin, bosnjanin i bosnjak ga plasi, tij ISTINA mu daje groznu trombozu kad se zauvijek kaze JAVNO ko su ,sta su , na cemu su, od koga su , od kada su, zbog cega su IZMISLJENI SRBI PRIJE STO I PEDEST GODINA!!!!!!
hahaha sad su i stećci srpski jel... hahaha...šta piše na stećcima? pa piše Bosna i Bošnjaci... kakvi crni servi i stećci.... gdje su bogati stećci po Srbiji? heh pa nema ih.
referendum, daj taj referendum , sta je s,tim referendumom, hocete referendum a jos ni plivati neznate ccc
o, pa ti ne znaš osnovne stvari. Jezička grupa je nešto drugo u odnosu na porijeklo... a posebno genetsko ili krvno porijeklo. Jednostavno, sloveni su došli i nametnuli svoj jezik ili je taj jezik dobrovoljno prihvaćen od autohtonog i domicilnog stanovništva. Znači stanovništva koje je tu bilo.
Stvarno se sve vise gadite narodu zbog vase GLUPOSTI. Secicci su tvoji al u kuuuu...jer nema u ilira nikakvih Rado-slava, Nino-slava i sl. Razmisli o tome. Stecci idu uz slovene, a i pismo, a ti budi sta hoces.Uostalom, najvise stecaka je u srdnjoj bosni i hercegovini, tamo su zivjeli srbi i hrvati, a vi...ne znam...
Nekako im rekao a ne rekao, isto kao da i nisi, teze im utjerati...neobrazovano.
Genestski nisu, a jezicki jesu...logike...a duhovno opet nesto trece...fino. Ajd zdravo, s takvima vise nema rasprave. idi u skolu malo
Tu smo mi oduvijek, čitaj povelje BOSANSKIH kraljeva, pogledaj stećke naše, pogledaj zemlju Bosnu.
Idi pa citaj po internetu sta stranci pisu o tome ko su koji narodi na balkanu, ebi ga. Ne znam od kad ste pa vi naucnici, moj a do prije 10 godina niste ni postojali. Svugdje u stranim izvorima pise da ste sloveni, pobogu i za boga!!! Koji su primili islam. Ta nauka kaze. Svjetska. I dokazi, i izvori, i sam jezik kojim govoris, i fizicki izgled i sve ostalo. kamo srece da niste, da ste svi arapi, bilo bi postenije, ljepse i ugodnije svima.
Ako na slovene gledamo isključivo kao na jezičku grupu...onda su Bošnje sloveni. ali genetski nisu.
Ćirilica/bosančica je naše pismo. Kulin ban je pisao Bosančicom. Kao mi hoćemo Kulina bana, pa nemamo mi tu šta htjeti ili ne htjeti... on je naš ban Bosanski Kulin, kako je sam sebe zvao. Jezik i pismo su od slovena.