Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je siroti Dodik zaista u pravu. Stranci su odlucili da mu dodu glave. Na razne nacine on se siromah trudi da pomogne narodu i RS-u ali mu zle sile brane. Boze sacuvaj jos ce ljudi povjerovati u to. RS je bankrotirala, narod je gladan a Dodik pokro sto se moze pokrasti i jos bi ga trebali sazaljevati i kriviti nekog drugog. Da se mene pita odmah bi potpisao da postanemo dio neke vece sile pa nek nas onda slifovano iskoristavaju a ne ko ovi nasi majmuni bez ikakvog stila. Bar bi imali osnovno dostojanstvo sto se tice ljudskih prava...a svakako i ovako i onako smo upali u duznicko ropstvo.
da li ovo SAD pripremaju jos jedno istrijebljenje Srba kao u Hrvatskoj i na Kosovu...SAD su zlo modernog svijeta...koliko je ta zemlja izgubila kompas to je zastrasujuce...gdje se oni pojave nastaje katastrofa...tamo gdje su uspjesno zaustavljeni poput Rusije, Kine, Brazila i Indije...ili jos bolji primjer je Kuba...sta su oni pricali o Fidelu Kastru, kakve lazi i bljuvotine...a Kuba danas jedno od najljepsih mjesta za zivot...sve zemlje koje se odupru americkom zlu automatski dozivljavaju progres...a napacene zemlje Balkana i Bliskog Istoka, koje nisu uspjele da se odupru uticaju Vasingtona (Pentagona)....tu je raspad sistema...
sj.ebase Dodicka i njegove lijepe krmece oci..bas steta
tražim ženu sa unutrašnjom ljepotom