Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da je apsurdno. apsurdno je direktora federalne uprave za šumarstvo pitat koliko je šume izgorjelo. to pitanje o izgorenoj šumi bi vjerovatno trebalo uputit direktoru gradske kanalizacije.
Gdje su sad fckn politicari da reaguju? Znaju naprdjivati o irelevatnim temama, a kada se pojavi konkretan problem, nema ih nigdje. Jel\' se to nigdje u Evropi nije mogao iznajmiti kanader da (u)gasi ove pozare? Ocigledan dokaz kakva nam je vlast. Predlazem da ih se zatvori u parlament, na svim nivoima, i kolektivno zapali.
Nema tih novaca koji mogu nadomjestiti ekolosku katastrofu izazvanu bilo vremenskim ili ljudskim faktorom.Koji novci mogu vratiti izgubljeni zivotinjski i sumski svijet ,izgubljen zahvaljujuci nasoj nespremnosti da se suocimo sa vatrenom stihijom.Dusa me zaboli gledajuci ovakve snimke.
mesu vam ce stitiun jer ste vec dredjenio da detebu masisiro :) nadam se da ce sad objaviti komentar, fasisti
alarm! znate ko su i gdje oni koji su trebali biti odgovorni!!! mars svi!
hercegovina!
ma ljudi ja se nasekira zbog jedne ogrebotine na audiju A7....sve drugo nije vazno...
Kako vas nije stid ometati ministra sa ovako banalnim pitanjima????! Niko nema tih informacija. Samo Chuck Noris zna koliko hekrata sume je izgorilo. Ma nemam vise rijeci da opisem nase stanje. Sami smo krivi, mi za njih glasamo.
No comment Ovako nam je sve u zivotu. Totalna nezainterovanost, ni trunke odgovornosti i profesionalizma. Je*es nas, da mi je samo \"ispariti\" odavde. Ko je imalo normalan treba da bjezi. Odavno je ovdje samo lakrdija i drzava za hajvana!
Pa sta ti radis, majke ti mile? Radi li iko ista u toj drzavi ili se samo \"mlati prazna slama\" i koristi \"supljak\". Pa znas li gdje su pozari i kolike povrsine su unistene do sada? Imas li ikakvih procjena ili je tesko podici guzic*u iz fotelje? Nije mi vas zao nimalo jer ste vece ljencine od Grka!