Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijurija. Kao da parlamentarci poštuju i jedan zakon, pravilnik ili kodeks?
Znaci do sada su mogli piti , jesti , telefonirati i citati jebene novine bez ikakvih problema ?
Sta mislite zasto su sjednice zatvorene za javnost??Kada je neko od gradjana BiH prisustovao sjednicama kao sto se to radi na zapadu?? Pametnom dosta.
Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazao: “Kada muškarac pozove svoju suprugu da zadovolji njegove potrebe, ona mora doći čak i onda kada je zauzeta oko kuhanja.” (Tirmidhi) *** Prvi korak u zadržavanju pokornosti je upozorenje. Ako to ne uspije popraviti suprugu, drugi korak je da suprug odbije dijeliti krevet s njom, što znači suspendiranje bilo kakvih intimnih veza. Ako je ovo nedovoljno treći korak se poduzima gdje suprug upotrijebi batine. “Svrha batina nije tu da se zada bol nego da žena dođe sebi i da se nanovo izgradi pokornost.” (Tirmidhi) *** Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazao: “nemoj tući svoju ženu po licu ili na bilo koji drugi način koji bi ostavio masnice na njenom tijelu.” *** U slučaju neukrotive žene koju suprug nemože reformirati, najbolja solucija je odabrati drugu ženu. Isto to slijedi ako je žena bolesna, jalova, stara, ili ima nezdrav um ili ako jedna žena nemože zadovoljiti muškarčeve prirodne potrebe. U takvim slučajevima poligamija može dati odgovor (soluciju), ali Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazao: “čovjek koji oženi više od jedne žene, a onda se snjima ne ponaša pravedno uskrsnut će s pola uma paraliziranog". ***
nemojte im to radit, imate li imalo srca
jbt pa šta će radit dok čekaju plaću??
Pa sad je meni jasno zasto je ovako stanje u drzavi.Do sada su i cugali na sjednica.Pijan covjek i ne moze bolje napraviti.ZAOKRUZITE IH OPET i uzivajte u alkoholu i drugim opijatima.Trebace vam s njima,jer jedino tada ce te biti sretni.
a do sad su smjeli citat novine i pit alkohol?!
Bas su smjesni !!!
Sjetili se nakon 25 godina , jos ce im 25 godina trebati da to usvoje , pa 25 godina da to stave u praksu , pa taman kada gamad pocrka doci ce nova gamad koja ce reci da je to zastarilo i ajmo ponovno sve
A šta je sa zabranom spavanja?
KOJI JE TO SAMO ŠLJAM I OLOŠ AL KAKO KAŽU :KAKAV NAROD TAKVA VLAST
I da se obavezno uvede nosenje suncanih 'cala za one koji prespavaju cio mandat.
Pa gdje si ti, Okice :-) Kad god se pomene Australija, ja se sjetim tebe. Nedavno sam otkrio jednog interesantnog muzicara tamo iz tvojih krajeva i opet pomislio na tebe. Ti si moja jedina veza sa tom dalekom zemljom :-)
Danas kad sam ti procitala komentar pade mi na pamet kad si pisao da jedva cekas ljeto. Ljeto prodje a ja te ne pitah kako si ga proveo? Kod nas je kisna zima prosla hvala nebesima, stiglo proljece i moji plavi zumbuli su procvjetali. Kad sam ti jedina veza sa ostrvom da te malkice i uputim kako nam je ovo doba rascvjetano i mirisno))) Pa kako si ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (48)
Joj moj mili narode. Sto se podrazumjeva svugdje u svijetu kod nas moraju da donose kodekse ponasanja ! Pa eto ko nam sve sjedi u vladi, uh ponasaju se kao da je to njihova prcija, vasar. Pa zato nam jekako nam je.
Cek Cek Ceeek,naci jel to ja dobro razumjem do ovoga dana su ovi nasi zastupnici mogli ponasati ko zadnje seljacine u parlamentu ili sta?!
Hahahahahahahahaha....uahahahahaha...uuu bem ti sampitu....ZABRANA KONZUMIRANJA ALKOHOLA NA SJEDNICAMA.....hahagagagaha....jooooj pupak mi se odrisi....haha...e ovo ima samo u BiH.....e neka, sad pijte prije sjednice ko u Hrvatskoj :))))) hahaha
Znaci zastupnicki dom prestaje sa radom..