Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MINISTAR SREDOJE NOVIC-genocidas srbin je gori od slobodana milosevica i dobrice cosica, ZAPAMTITE I PRAVI BOSNJACI I PRAVI HRVATi ! Velika je to SRBSKA ZVJER! SREDOJE Novic radi na nesanku i Bosnjaka i Hrvata ko i Suverene drzave RBIH-e !
Pitaju novopecenog drzavnog sluzbenika ima li posla, a on odgovara: -"Ma nema vala, a plata, hvala Bogu nikad bolja..."
od svega prave kino, pa i od JMBG... eeeee,politiko i politicari!!! Pa kad niste u stanju takav zakon da usvojite, kako cete onda usvoiti zakon za vojnu penziju... LJIGAVCI!!
na priči o EU i evroatlantskim integracijama ne smiju skupljati jeftini poeni, što pojašnjava primjerom potpisivanja dogovora o vojnoj imovini, koji je potpisala SDA, a nedugo poslije toga kritikovala isti dogovor.
Posebno me obradovala informacija da je i Krstan Simić u Domu naroda predložio također razmatranje ovog zakona po hitnoj proceduri. Njegov je zakon u suštini identičan ovome, dakle bez promjene registara, samo sa izmjenama nepostojećih općina ili izmjenama imena općina koje su u međuvremenu promijenile ime
Ono što je Ustavni sud zahtijevao jeste da se član 5. Zakona prilagodi faktičkom stanju, dakle aktuelnim imenima općina koje su kroz ovo vrijeme promijenjene. Nakon što u odgovarajućem vremenskom roku član 5. Zakona nije promijenjen, Ustavni sud je donio rješenje kojim se ovaj član stavlja van snage
Do ovoga su nas doveli ovi sto nas lazu 20 godina,pa mi sad nemamo ni osnovnih zivotnih potreba,samo se pitam dokle vise ide njihov bezobrazluk?
Svaka cast ljudim koji su pokrenuli ovo pitanje,nisu normalni da nas sutra dovedu da nam djeca nemaju maticni broj,pa to je strasno.Svaka cast Magazinovicu i ostalima za zahtjev.