Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Godišnji izvještaj o pojavama diskriminacije u BiH za 2011, koji je pripremila Institucija ombudsmana za ljudska prava BiH takođe je danas dobio podršku poslanika.....ZAR JE I ZA OVO POTREBNO IMATI KOMISIJU, AKO SE NEVARAM DA JE EU SUD PRESUDIO DA JE U NAS ustav DISKRIMINAtorski, takod aje ovaj izvjestaj nepotreban...
Pa ima li i u jednoj državi na svijetu da osoba sa izrečenom kaznom za počinjeno krivično djelo može biti državni službenik. Osuđeni kriminalci da primaju redovna primanja iz budžeta od poreza koji ja plaćam. Nevjerovatno! Sad svi ostali osuđenici, po prestanku pravne posljedice osude za krivično djelo, slobodno mogu tužiti državu zbog diskriminacije kad god neki oglas za posao izađe, dogurati do Strazbura i 100% uzet lovu!