Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje bi to ti kad ti se ukinu vize? mislis naci posao ;-)))
cp6o 22.01.2010. u 10:12 TUPANE NEPISMENI,NISMO SE MI POTURČILI,MI SMO PRIHVATILI ISLAM KAO POSLJEDNJU VJERU OD ALLAHA,TJ.ISLAM NEMA NIKAKVE VEZE SA TURCIMA SEM SA TURCIMA KOJI SU ISTO U ISLAMU,A TRENUTNO IMAŠ VIŠE TURČINA I BOŠNJAKA KOJI NISU U ISLAMU NEGO ONIH ISKRENIH VJERNIKA KOJI SE PONAŠAJU I ŽIVE U SKLADU S ISLAMSKIM PROPISIMA I TO JE TO ŠTO MENE BOLI.
@Bosnjanin potpisujem! dod\'o bih da su ko sto su ih \"prisvojili sebi\"vise od srba iz krajine Bosnjani ko i Bosanski srbi samo sto to oni ignorisu... srbi su naivne i dobronamjerne Bosnje ubdjedili da su srbi samo da bi ih vise bilo a SVI su narodi mogli zivjet slobodno i lijepo u nasoj Bosni i Hercegovini ponosnoj. Dobra tovja historija koju si na kratak nacin bas onak profesionalno objasnio maloumnim bolesnim srbskim paranojama i profesionalnim periocima mozga! Bosna i Hercegovina jedna jedina nasa domovina! BiH4EVER!
Bosnjanin 22.01.2010. u 07:47-------------ha ha ha na ovakve gluposti se možes samo nasmijati,,,, kakve veze imaju sa vama neki tamo iz 2-3 ili 6 vijeka kad ste vi se poturčili dolaskom osmanlija a počeli se zvati bošnjaci(izmislili naciju)1992,,,, vidim ja da viceva o muji i hasi nema, sve je istina
Ja sam musliman Bosnjak i Ilir. Bosnjaci nisu nikad u svojoj povjesti od zvanicno 2000 godina od Batona sa Vranduka(Crni Grad), nikom nista na zao ucinili. Zauzeli su nas Goti 2 stoljeca i Kelti oko 2-3 stoljeca a zatim Slaveni a zatim Turci 5 stoljeca a zatim Austrijci oko 30 godina a zatim Srbi od 1992. Svi ovi su bili siledzije. Bosnjani ili Bosnjaci (turska verzija imena) su uvijek bili ugnjetavani. najveci genocid nisu ucinili Romani 8 godine po Kristu nego Srbi Vlasi koima smo dali svoju zemlju u 16-stom stoljecu i da imaju gdje zivjeti. Dali smo dio svoje domovine i Jevrejima ali oni su uvijek zivjeli lijepo sa nama. Mi imamo veliko srce i nasu dobrotu ste pogazili. Ovo je bio odgovor ovim kvazi Srbima odnosno Vlasima koji su iz Juzne Srbije dosli u Bosnu u 16. stoljecu. PS. Hvala ministrima i svima koji su radili da nam se otvore granice.
Bas te briga sta govore. Srbi su vec davno otisli u evropu. Pun ih je Haag. :)
MITREEE slazem se da smo u zaostatku naprednog svieta,ali eto radi tvoje informacije VAMA je glavni muzicki istrument iz konjske guzice,posto ti to nes moci skontati o cemu se radi,otidi u laktase na guslarsko vece......
Kad nam ukinu vize bice: KO ZADNJI GASI SVJETLO.. pa nek onda donose zakone. :)
P.S. TI BI I IŠAO U EVROPU KADA BI TI ROMANIJU PREMJESTILI NA VRH ALPA,KRELAC NEPISMENI!!!!!
PA OTKAD TI MITRE VOLIŠ ZAPADNU CIVILIZACIJU,PA I DAN DANAS NASTOJITE OTJERATI EVROPU IZ BIH DIVLJAČE ROMANIJSKI,PA KADA SU VAS BOMBARDOVALI PSOVALI STE IH NA SAV GLAS,A ISLAM I TERORIZAM SU DVA RAZLIČITA POJMA ISTO KAO PAMETAN,ĆESTIT SRBIN I TI TUPANE.
Mitre, jbem ti kevu lopatom bre.
Ako su ti Evropljani ludi ukinuce vize onima koji mrze zapadnu civilizaciju, teroristima daju svoje pasose, imaju stopu nezaposlenosti 60 posto, ideal im Gluha Bukovica. Mogla bi cijela Evropa izgledati zapusteno ko 24 posto Bosnjakistana.
Ovo se zove predizborna podvala,i taktika,drzi tenzije i raju u mraku sve godine bez dogovora i kompromisa a onda se dogovorimo a mogli smo davno samo smo cekali izbornu godinu,....kada ovce nasjednu ponovo cetiri godine mraka i stagnacije,.....Nikada ovce progledati nece i shvatiti da nes etnotorovski krimosi i fasiste prevode zedne preko vode svih dvadeset godina,....E tugo moja sto bi insan rekao,...
hocel bit do jula, tad idem u njemacku :D
svaka cast srbine..nek nije nas glupi_bosnjo sta napravio pa makar.