Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glup i suvisan clanak. Auto se pokvario, prvo je stajao 5-10 minuta u srednjoj traci sa dignutom haubom, a onda su pregurali tamo. Slijedece na Klixu: zena bacila smece pored kontejnera!
Moguće, ali ko bi ga ovako hekno i ostavio :) Valjda ako je tvoje auto zovneš šlep službu i čekaš pored, a ne ostaviš nasukano auto. Nesto mi je sumnjivo i da su ga mogli odgurat preko ovako visokog trotoara, ali eto, možda je bilo par kršnih...
šta je bilo u smeću
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mafija neka ili lola iz buca potoka
Potrc'o u Altu, cuo snizenje
Ma "kralj"....
sklonio covjek da ne ometa saobracaj,pokvarilo se auto otisao po majstora a gradzani brzni odma pozvali policiju a ovi pauka.,da ga jos vise sjebuu,.kako su ti gradzani tako brizni jave za neku glupost,a kad obijaju ,pljackaju svi okrenu glavu nista ne vide.,
Jos jedan clanak o papku...
Auto se pokvari i mora stati sa strane da ne smeta koliko toliko...
Što ga nije dogurao do tramvajskih šina pa da ga trica malo pogura :)
A zar ovdje nije predviđeno parkiranje (mislim vozilima vrijednosti iznad 50000 KM i vozilima sa diplomatskim tablicama)? :))) hahaha kako ovaj policajac zbunjeno gleda, ne zna haman da li smije zvati pauka da ga makne, nije siguran jel neki lokalni guzonja, mafijaš ili političar. :))
Slijedece na Klixu: zena bacila smece pored kontejnera! :D SKANDAL
Aha, ovdje cu, taman nikome ne smetam...tramvaj moze proci, a ovamo su tri trake...
E ovo je reć pravi šošon ... mislim na policajca
Prva slika, ja "lijepe" pozadine u kombinaciji sa trosnim zgradama komunisticke "arhitekture" i milijardu zica, ono da se ne bi elektricari previse zajebavali pa ih ukupovali u zemlju. Kao u Beogradu, Kalkuti ili New Delhiju. Bas lijepo?
Sta, hoš odgovor jarane? Eto jes baš ko u Kalakuti, ja bio sa svastikom i njenim okretali janje za dan državnosti
nestalo covjeku gorivaaa
ALIJA ŠTA NAM OVO DOVEDE U GRAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (kad već neće niko od dežurnih komunjara moram ja)
Policija ne zna da li se radi o parkiranju ali sveznajuci klix zna :)
Gdje god nađeš zgodno mjesto ti tu auto posadi :)
zaista nema KRAJA , SKOROJEVIČKOM mentalnom sklopu ponašanja u Sarajevu ... kad god čovjek pomisli ne može biti gore, pojavi se novi majmun da dokaže da može .. Jadno Sarajevo, koga je sve SDA doveo da u njemu živi na svoj SIROVI način ... Jad i bijeda od glavnog grada a po glavnom gradu se prepoznaje i država a kako državu kod nas čime samo ODMETNUTI POLITIČARI , tako nam i ova prelijepa NAŠA BiH izgleda..
džesi gradžanine... čuj skorojeviČ phahahaha