Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je za svake osude ali hajde da gradjani Sarajeva ograde tako nekog BMW a x5 ili Panameru Ovo su garant zeni napravili
Ta auta ne smiju ni pogledati a kamo li šta više, da se ne bi zamjerili nekom dileru ili babinom sinu, a kad je auto od 4-5 hiljada maraka tad su i građani i policija hrabri da poduzimaju mjere. Argelini ciglane svaki dan i svaku noć na pješačkom je neko auto preko 50.000KM, policija slijepa
Očekuješ da građani to odrade a zaboravio si sa ovdje murija bježi sa mjesta kriminala dok frajeri izvlace uhapšenog iz policijskog vozila da bi zatim pretukli istog u centru grada. Da bi ludilo bilo još upečatljivije, tužilaštvo pusti vođu iste grupe na slobodu zbog “nejasnoće situacije i prekršaja”
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ku.ac bi gradjani Sarajeva kaznili nekog da je tako parkirao novog Porschea ili BMWa, znaju i oni kome smiju, vide staro auto i lafo hrabri, vazda pizde bili
Anarhija...nisu građani ovlašćeni da bilo koga kažnjavaju.Imaju nadležne službe koje to rade.Prije če biti da je ovo neko napravio da bi objavio na društvenim mrežama i izazvao kod plitkoumnih ljudi oduševljenje.
Samo šutni tu paletu naprijed i gas,joj debila stavili neke komade pod točkove koji su visoki 5cm hahahah.Gas kažem zbog toga što su nesposobno ogradili auto,ne odobravam nepropisno parkiranje.
Neko je izgleda preskocio jutarnju terapiju
Ili zoveš pauka
Malo malo pa osvane neki snimak ili slilka samovolje pojedinaca i provodjenja zakona od strane gradjana uzimanjem stvari "u svoje ruke" i onda se time mediji i pojedinci dive, a ne znaju da je tu prvi korak ka anarhiji i haosu i da je to znak da zive u drzavi u kojoj nema zakona odnosno nema ko da sprovodi zakon.
bukvalno. nazalost, zivimo sa primitivnim, glupim narodom.
Ovo je mogla da uradi samo kompletna budala. Za šta služi policija i kazne? Treba ući u konflikt, i sutra da čitamo crne hronike kako je mediokritet željan medijske pažnje, a vjerovatno psihopata, ogradio tuđe auto na javnoj površini, a ne svom dvorištu, i onda ukantan od vlasnika vozila koji je kriminalac i narkoman. Glupi ljudi.
Ogledalo gradske uprave i policije. A narod — da su vrata dovoljno široka ulazili bi u institucije autima. Ono, u granap po cigare. Policija ne radi svoj posao.
građani debili
Bude se i gradjani, super, mada ce mnogi reci da to nije njihov posao. Meni je npr komsija rekao sto mijenjas sijalicu, sta da zgrada izgori, ti si kriv. Valjda je lakse traziti razloge za nerad, nego poduzimati gradjansku akciju
Zašto najviše bahatih seljačina ima u BMW-u.Ovo je sigurno neki penzioner, ne zna je li doš'o ili poš'o
Vidim ovo jutros, pomislih neka nagradna igra kod Amka.
🤣🤣🤣
Građani nekim svojim akcijama malo malo preuzimaju ulogu komunalnog, socijalnih službi, policije. Lijepo, ali ostaje pitanje koji klinac mi plaćamo ovolike poreze i razne namete ?
Iskreno bolje pauk zovi i klepiš ga po džepu.
da ima parkinga nebi gradjani ostavljali gdje stignu
I sve i da ima... kad tad bi se parking opet popunio a ne mozemo grad pretvoriti u beton da pravimo nova parking mjesta. Izadji malo prosetaj,ne moras u kafanu autom. Ili ne daj Boze sjedi na biciklo.
Ima parkinga ali nije na 5 metara od mjesta gdje treba da stignes i treba platiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gradjani nisu vlast. Koliko god je taj pogrijesio treba policiju zvati. Ako pocnemo biti i policija i sud otisli smo kao drustvo u tri lepe.
Mi to već jesmo, preuzimamo ulogu i policije i suda i da otisli smo i kao društvo u tri lepe materine.