Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e cuj 60 000 maraka hahaahha...
Za te pare se moze izgradit ogromna kuca..a ovi uspiju samo poplocat 30 kvadrata i nabacat par drvenih i plasticnih konstrukcija.. neko pare pere a sve po lijepom maskom
Standardno pranje para na ocigled svih nas. I kad kazu dali za osvjetljenje mosta nesto pravo puno para a samo par sijalica postavljeno, tacno ne znam ko je gluplji oni ili mi.
E koliko će sedmica izdržati ovo igralište od najezde huligana.
Nisam ekspert ali nije kako neki kazu betonska podloga. Ja mislim da su ovo specijalne mekane ploce koj se koriste na igralistima sirom Evrope.
dok je lutalica nema sigurne igre ;)
bezbrizno igraliste ogradjeno cestom sa tri strane
sve dok ne dodu cuke aw aw
ja sam gotivio staru varijantu parka, s onim narandzastim spiralnlim toboganom
I jeste bilo zanimljivije, ali bolje ista nego nista. Kako inace u opcini stari grad djeca imaju malo parkova za igru ovo je super. Jeste da i nije neko idealno mjesto, ali eto. :-)
Ovj park ove glavonje sa slika potrese za dan sa ljubavnicama nasi para
Pranje novca ,uloze 20 000 a prikazu 60 000 FUJJJJJJJJJJ
Zašto Klix makar ponekad ne da svoj komentar i ne ukine slike ovih guzonja što se slikaju, nego samo prenose plaćene informacije. Bilo bi fer da klix zauzme stav. Da kaže "guzonje se slikaju u parkiću kakvih svaki kvart mora imati 2-3" a ne da nam ovo podmeću kao super vijest na kojoj se kao trebamo zahvaljivati. Ima još klix ovakvih vijesti koje oni previše neutralno komentiraju. Pa se moramo mi iživljavati komentarišući.
..."bezbrižno"??? hahaha dobar vic a nego dobro vam ovo igralište...mislim da je vece igralište u mojoj jednoj sobi...mislim moglo bi stati više djece nego na ovom vašem "igralištu" :-D haha
Bolje išta nego ništa..samo nek' se gradi nešto i nek' se obnavlja..
Znam.. po Turskoj svako 2-3 zgrade i imaju ovako 'park' ispred..nama je to još pojam..
Koji je ovo hojrat ovako konstruisao i upakovao sve u 5 kvadrata a ljuljacke do zemlje spustio a pri tome ni na jednu nije stavio naslonjac za djecu manju koja nesmiju na ove postojece .
A cuke?
za 60 000 ste mogli napraviti malu dzamiju, ono djeciju, minijaturnu, sa malom munarom i minijaturnim tespihima......cccc
Da se uce:)
A mogli su napravit i tebi mozak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)