Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal pokemona tu?
Djecu ne treba mjesati u ovo vec odmalena ih uciti da sa muslimanima ne treba nikakvog posla imati. Jer narod koji je nastao silovanjem srpskih majki, odricanjem svoje vjere,.....i nije nikakav narod. Vi ste nesto kao anorganska hrana, genetski modifikovani....bezlični. Ni islamski svijet vas ne prizna kao prave muslimane ali im trebate radi Evrope.
Narod neobrazovan, krezav i glup (vecinom) + nacionalisti + nacionalisticke stranke i njihova ideologija = rat 90-tih. Danan jedan mali dio pismenih i pametnh prave mostove pomirenja, dok drugi veci dio pismenih ostaje neutralno.
Nikad zaboraviti! Nikad oprostiti! Si ju sun...
Jedino u BiH postoje dva Helsinška odbora za ljudska prava, onaj srpski u RS-u koji je srpski kao što je zemlja, zrak, voda itd. srpsko, i ovaj sarajevski Helsinški odbor BiH. Sve zemlje svijeta imaju samo po jedan Helsinški odbor za ljudska prava. To dovoljno govori o karakteru i povampirenosti nebeskog naroda.
Kakav je ovo park?
bravo mladi tako se stvara povjerenje i prijateljstvo jeste svi ste isti ne slusajte stare nego radite kako osjecate da ce vama biti bolje druzite se na vama svijet ostaje samo neslusajte nikog
U inat dusmanima,Bosne je bilo ima i bice sa svim narodima koji zive u njoj.
Ne znam ??? Mi Bosnjaci jesmo li jako merhametli ili smo toliko naivno glup narod
@Klixan Slazem se da treba graditi dobre odnose sa svima , ali se ne mogu izgraditi ako ne bude iskrenosti sa obije strane. Mi jesmo narod kome ne smeta niti je ikad smetao drugi narod. Istorija dokazuje da nikad nismo nikom zla uradilii i zasto mi uvijek pruzamo prvi ruku pomirenja i uvijek budemo zrtve prevare i izdaje .ponavljam dok se neke svari ne priznaju kao recimo genocid i drugi zlocini nema iskrenog pomirenja!!!
Jos jedna ubleha Dzasminova,hrak pljuc,nevole tuzlaci srbe,vec dzasmin sebi pokusava dignut rejting poslije objave popisa,pali mu aduti o multietnichosti u vodu..pa kaki li kaki..