Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PEDERCINO ODVRATNA I JA TEBI PROSTACINO
cuj ga matere ti jos ce na namaz otic.cetnik pravi sestru jebo svoju.pa pogledajte ljudi ko presjedava jednom drzavom.ma imali igdje malo ljepsi srbin da ga postave umjesto njega.
e kakav ce ovo bajram biti kad su nam ga i cetnici poceli cestitati...
hvala mater ti jebem
mamu ti cetnicku
nist ja njemu ne vjerujem...grozan je isti milosevic
seljacina
HVALA gosp. PARAVCU, IPAK SE KRECE I OKRECE CESTITKAMA SE PRIDRUZUJEM I JA BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM MUSLIMANIMA NA PLANETI UKLJUCUJUCI I NASIM U SARAJEVU
bices ti osunecen kad-tad
hvala =)
:)
eve nema vrska: cestit ramazanski bajram
Al' sta ce, treba se sad malo uvuc Bosnjacima... Ne trba uvukao ti ga je on materi davno zajedno sa cetom smrdljivih cetnika
Jes' fin rodila ga majka. A sve mu nesto u grlu zapinje. Al' sta ce, treba se sad malo uvuc Bosnjacima, posto im je malo blentitet u opasnosti. Pa ja malo se izvinut', pa malo cestitat Bajram, pa mozda i uhapsit nekog zlocinca, sve ne bil' blentitet ost'o. Al' jok, evo vam ga! Kad- tad!
hvala