Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne idem ni u crkve ni u džamije ali Papa mi je super. Papa dragi dođi opet u BiH da pokažeš skorojevićima kako se treba ponašati. Bog te blagoslovio i širom primio u Raj.
Alejkum Selam Papi da ga Allah dz. nagradi za dobro dijelo.
Bakir:"Đez ba Papa,sviju ti Haj navrati na kahvu" Papa:"Evo letim"
e sad ce se sve stediti u BiH ....
Musliman sam i kazem hvala, uvijek si dobrodosao !
PAPA LETI... AMAN ZAMAN
Hajde bujrum papa opet na burek i ćevape, ja plaćam, da progovorimo koju i da pokažeš papcima kako se voli svoje i poštuje tuđe. (Mojne da idemo na neko skupo mjesto, švorc sam ovih dana)
Formula je vrlo jednostavna: Religija + Turbo Folk = glup narod (i mozes mu radit' sta hoces) Eh, od sad ce biti blagostanje u Bosni, blago nama............Zar ljudi jos vjeruju u te bajke; bog, djeda mraz, uskrsnji zeko...... Nekako prerastu zeku i djeda mraza al' boga; ne daj boze!!!!
Ateizam + vojna sila = genocid nad civilima
Religija i turbo folk su direktno suprotstavljene stvari pa opet ih ovaj strpa u istu formulu.
Volimo te papa.
čekaj, nije čoviću?
Osjetilo se to u havi
Pa jel ovo istina,sta šmrču ti kontrolotlri leta?
papa kralju
ostalo bakiru para od stampanja plakata pa ulozio u papine blagoslove
eeem moj papa nama vise treba od tvog pozdrava
Ebo mater nevalja kad nas ovako pozdravlja nikako,ebali smo jeza u ledja.
Kad bi se ovi naši vozali makar u Mondeu ili C-5-ici ili 505-ici, a ne potrošiše pare od prapraunuka da bi im sjedište bilo kožno i imalo grijače, a motor najjači u klasi i ako nijedan ne može preko 250 (u BiH ni preko 120).