Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Izborom da danas bude na južnoj strani stadiona Koševo, papa Franjo je potvrdio svoje opredjeljenje da daje podršku slabim, nemoćnim i siromašnim." HAHAHAHAA, JEEBEEEEEM TEEE, ŽEEEELJOOOOOO!
od ovog pseudokosmopolitskog okupljanja u centru šehera, naravno da jeste ko jebe papu
Blago mirotvorcima jer ce se sinovima Bozijim nazvati, kaze Papa. Ako Bog ima sina onda nije Bog nego obicni insan!!! Bog nije rodio nit je roden , jedan jedini Allah.
Stadion nikad puniji nije bio, ja msm ni za Olimpijadu ...
kad papa prekrsti Kosevo, Sarajevo se moze pozdraviti sa pobjedama
Dragi nas Papa, Allah te nagradio
KAze na misi," hvala i zahvala pripada Gospodaru Svevisnjem"... i onda da je Isus Bog. Pa to nigdje ne pise. Bog je jedan. Nije rodio i rodjen nije, i niko mu ravan nije.
Ovako, lupajte mi koliko zelite Dislikeova, ali reci cu nesto fakat realno... Ovo druze "Stu den" sto si rekao "Hvala i zahvala pripada Gospodaru" , to se u Kur'anu spominje na mnoogo mjesta, i sada kada uporedimo Kur'an i Bibliju, jako su slicni, medjutim, procitao sam mnogo puta Kur'an, a imao sam priliku i bibliju da citam, kada uporedim, Biblija mi djeluje smijesna Al Fakat, bez zezzancije....Ono sto je u Kur' anu zapisano, definitivno nije izmijenjeno, tu knjigu cuvaju Hafizi koje imate na stotine hiljada....i ona Je definitivno "Knjiga u koju nema Sumnje"....pozdrav svim dobrim ljudima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hr, Ukrainska i Kineska zastava :) Slika i prilika nase zemlje.
Lijepo brate. Sarajevo je unikat u svijetu.
Pitam se jesu li roditelji čuvenog Ante iz Mostara došli u Sarajevo. #SamoSePitam
mir s tobom