Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A slika, ko' da je neko hljeb potkuhao, pa ono malo nadošo :-)
Pakmaya :D
Valja aktivirat "nakurnjak"
sto ce ti?...nenosis suknju :))))))
E VI GLUMITE GRADZANE NECETE DUR GUZICI PRODAJ STAN DOBRO IONAKO IH CIJENITE HAOS KUPI SEBI KUCU URADI CENTRALNO DA VIDIS RAHATLUKA BRATE PA TI NECE BITI HLADNECIJEVI
Sad bi valjalo negdje na planinu, u brvnaricu, pored vatrice sto pucketa, naravno sa voljenom osobom, a napolju pada snijeg... I tako do proljeca... Zimska bajka
....mmmmmmm... đe me nađe.... : ))
Ova moja romantika granici sa bolescu:) Ali sta mogu, ne mijenjala se sad...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki naziv mjeseca koji u sebi sadrži slovo " R", je varljiv i hladan,...svi ostali su divni i topli ! Provjerite !!!!!!! : ))))
kako, kad je severina vidjela snijeg i u maju..xD
RAZGULI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E bas smo ga zeljnii... :/
sta se bijeli u gori zelenoj ?
Pomislih sinoć.. miriše na snijeg..
ebiga ove sam zime vise ulozio u auto nego u sebe i garderobu....akumulator,gume,tecnost pa majstorovo "bilo bi dobro jos i ovo" :))))))
Zna li se kad ce drugi?
Dolazi zima, duga i hladna zatvori vrata, upali vatru pada prvi sneg
Nesto imam predosjecaj da ce ovo biti jeb.na zima..
Ako se mogne izać' iz kuće, biće dobro
Pocelo je.
pizdarija jbg
...veju, veju pahulje :)