Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pandurevićko kad smo već kod servisa. De me ba pusti da ti ja odradim servis, imam licencu. Dobiješ i bon za gorivo gratis.
ova stručnjak za sve u rs-u ... ko munira u federaciji
Uhh zuja
To zna većina. Ali šta uraditi? Kako vratiti oteto i pozatvarati lopove?
Nasla Pandurevicka da prica o postenju a za vreme vlasti SDS-a od 92 godine pojavili su se naftaski tajkuni koji su morali istom tom SDS-u davati deo zarade od prodaje nafte.Za vreme vladavine iste ove stranle se pojavio kriminal korupcija i mito pa ova pandurka na celu sa Bosketom nemaju pravo da pricaju o postenju.Od para koje su nafatirili za vreme vladavine Karadzica imaju skupucene nekretnine u regionu i inostranstvu i racune u stranim bankama.
Ih, SNSD krao preko banaka - ma nema šanse??!! Baja da krade, ma hajde....što ova opozicija voli da se pravi luda, to je čudo neviđeno...pa i organska i neorganska priroda već zna, p-da vam materina, da su pokrali sve što se pokrasti može...kamen zna da su lopovi samo se vi još pravite ludi....
Duduk kad pljačka entitetske granice mu ne smetaju, pljačka redom, ali istina uglavnom džepari po džepovima bijede u PC ...!?!
samom pojavom me nervira
To zna svaka ptičica na grani!
@rarara Kakav Radeljaš, kao da im svima znam imena!