Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PANDUREVIĆKA MLADA, PAMETNA I ŠTO JE NAJVAŽNIJE ,ZDRRAVAAAAAAAAAAAAAAAA,, SVAKA ČAST ALI SE PRIČUVAJ DA TE OVE HIJENE ALA DODIK NE SMAKNU.
kiksi7 Uključi malo mozak, pitaj Boga o čemu pišeš. Nikada ja za ovu gospođu nisam napisala ni jednu ružnu riječ! Pogledaj ponovo. I još nešto, odakle ti ovo Munira, moj nadimak je Muni ali ni slučajno od imena Munira.
@el-mehdi Krasno da reaguješ na moje ,,objave,, Nisi ravnodušan i to govori nešto. Samo ti komentariši, uskoro će svima biti jasno na kom nivou je tvoj kućni odgoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moguce da ce izazvati rat. Njemu se vise isplati rat nego da sidje s vlasti i ode u zatvor.
Moze on pobjeci, ima pare, ali osta dosta onog sto je ukrao. Mozda pokusava da na stari oprobani fazon koji funkcionise vec 25 godina navuce narod da opet glasa za njega. I Bakir isto tako, samo Bakir ide suprotno na cijelu BiH, Dick Do na RS. Ali obojica imaju isti princip manipulisanja ovcama koji se do sad pokazao uspjesan. Ali sve manje naroda nasjeda jer je prevareno, a gladna djeca ne pitaju ni za BiH ni za RS. Evo Dodo je i ovaj put jedva prosao izbore, kupio jos dva poslanika. Sljedeci put jedino da kupi deset poslanika ili da hvata maglu.
Mi nemamo politicku krizu mi imamo lopove !!!!
Pandurevička jeste imala vlastiti logor u vlastitoj kuči, ali taj naziv je modernizovan kao i za sve logore koje su "pošteni i hrabri i požrtvovani i humani Srbi pravili, a nazivaju "SABIRNI CENTRI ZA POMOČ NESRBIMA". Tako je još od ww2, kad su to radili Jevrejima..., na C Krstu, Banjici, Topovskim šupama, Sajmištu..., pa do ovog Srpskog "OBRAMBENOG RATA". U MANJEČI, LUCI BRČKO.....itd. Zato i samo zato treba se pripremiti i otvoriti četvore oči i uši, jer prva prilika za pljačku i klanje komšija, kako i Šešelj glasno i u TV kamere govori, a 90% ostalih podržava šutnjom i šupljom, dok ostalih 10% su još glasniji ili se tužno opiru ili bježe glavom bez obzira u bijeli svijet. ovaj komentar će 90% biti banovan, a 10 posto se dijeli na ostale mogučnosti.
Pandurevicka, svi to znamo. Samo ko da to javi vecini SrbA. Kontakt sa stvarnoscu oni su izgubili jos od Gazimestana 1989. :o))
Daj budite malo ozbiljni ljudi, kako će se Rs odcjepit kad će do 2018 bit minimalno 3- 4 smaka smijeta?? Valjda jedan upali...
Koliku temperaturu moze Pandurevicke procesor medju nogama da izdrzi.! Kakva joj je grafik karta..! https://www.youtube.com/watch?v=3-XQcgh1Ze0
Ljepoto nasa pametna,smjesti doda u aps
promijenio bi vjeru zbog nje ;))
na Balkanu su se granice samo ratom mijenjale, ko je zeljan toga rat mu u kuci bio.
Sad cu vam ispricat pricu iz mog zivota, sta mi se desilo u tramvaju, nakon sto mi se auto pokvarilo. Naime, usao sam u tramvaj a onda sam odjednom skocio. Zasto? Zato sto sam ugledo pasce, ma sta pasce, medzeda i to ne bilo kakvog, nego onog opasnog bez repa. Nije imo brnljicu, ustvari jest - al od kolaz papira. A bio je miran ko putnici u Lufthansi prije pada aviona. Oj jesam se prepo, stravu sam saljevo.